Citeste si tu

Cărți, cărți și iar cărți, când eram mica niciodată nu înțelegeam de ce sora mea prefera sa stea atât de mult timp în compania acestora. Nu de multe ori am avut discuții de ce arunca atâția bani pe cărți, pe când eu preferam sa cumpăr haine :), după ceva vreme am început sa înțeleg.

Îmi amintesc cu drag când am citit pentru prima data o carte, era mult mai mica, si sora mea îmi adusese de la o prietena o carte pentru copii, am fost atât de fascinata de aceea carte încât am citit-o în doua zile, și asa început dragostea mea pentru cărți.

In liceu recunosc ca nu mi-a plăcut sa citesc ce era obligatori,sau cel putin asa credeam, pana începea lectura propriu-zisa, atunci ma teleportam in fiecare carte, și luam parte la acțiune. Chiar si la examenul de bacalaureat am fost întrebată ce prefer: filmul sau cartea, pentru ca știm deja ca multe cărți au fost ecranizate, dar esența lipsește ea rămâne de fiecare data prinsa în paginile cărții, printre rânduri, plus ca doar asa iți poți imagina ce vrei, nu ce vrea altcineva.

Următoarea etapa a fost cea a vampirilor, am citi tot ce am prins despre cu vampiri, vrăjitoare și creaturi mistice. Pentru ca acum sunt conștientă de iubirea fata de citit, în permanenta sunt în căutarea lor, mereu caut site-uri și librarii online, de aceea azi vreau sa va arat una din librăriile mele preferate și  anume Iuppy.ro, este un loc plin de magie, unde s-au adunat toate genurile de literatura, fie ea beletristica, fie gastronomie , economic sau juridic am fost uimita sa vad câte titluri minunate pot găsi aici.

iuppy_1200

Bineînțeles ca am început sa răsfoiesc site-ul și sa vad ce îmi poate oferii, am adăugat în cos tot ce as citi și spre surprinderea mea nu am de dat multi bani pe următoarea mea comanda de cărți.

Cu toate ca acum multe persoane prefera sa citească în format pdf sau pe orice altfel de gadget-uri, eu încă prefer varianta normala, adică aceea cu cartea în mana, consider ca este mult mai ok, plus ca sincer mereu am crezut ca atunci când vezi o fata cu o carte în mana citind în metrou de exemplu are acel ceva, ii da o nota de mister,plus ca niciodată nu ma pot abține din a vedea ce citește :), voi pățiți  asa?

Sper ca pe viitor voi putea insufla aceste valori și fetitei mele, prefer sa își petreacă timpul citind astfel își îmbogățește vocabularul și imaginația decât sa stea în fata unui ecran fie el televizor sau laptop.

In concluzie de ce va invit sa vizitați aceasta librari, pai este simplu : multe genuri de literaturi, multe specialități, promoții wow dar și multe titluri super ispititoare.

2 comentarii la „Citeste si tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *