NOTD

Hei dragilor!

Desi se spune ca o fata nu are niciodata suficienti pantofi, eu zic ca o fata nu are niciodata suficiente oje :), eu in categoria asta ma incadrez.

As vrea pentru inceput sa va multumesc pentru toate cuvintele minunate spuse la articolul acesta ( click ). M-ati facut sa inteleg ca este important sa ma simt bine in pielea mea, si ca atunci cand voi fi pregatita voi face articolul respectiv, si cine stie si altele de genu.

Revenind la unghiute, am ajuns la concluzia ca raman hipnotizata la raftul cu oje :), desi am foarte multe culori, niciodata suficiente. Sincer am zece nuante de mov, va vine sa credeti?

Promit sa pun o poza cat de curand :).

Azi am primit comanda de la Avon – campania 9/2015.

Pe langa alte produse ( voi realiza un haul cat mai curand ) mi-am luat si o oja, culoarea topaz. Este absolut super culoarea.

Imi place la nebunie cum se vede pe unghii, si chiar daca acum am unghiile scurte imi place cum arata.

WP_20150701_007 WP_20150701_008 WP_20150701_010 WP_20150701_011 WP_20150701_012

Voua va plac ojele sclipicioase?? ( hi hi hi…cum sunt sclipicioase )

6 comentarii la „NOTD

    1. :)), adevarat multe oje, chiar va voi arata intr-o zi cate am :), sincer nu stiu daca este nuanta asta, dar are una mov cu siguranta ( am un articol cu ea – tot un Notd )

  1. Eu sunt mai conservatoare , greu m-as lasa convinsa sa imi fac unghiile alta culoare decat nuante de rosu, indiferent ca sunt foarte stridente si rozuri la fel de stridente sau pale ….

  2. Ce dragut. Ieri am pirimt o manichiura gratuita la un eveniment Essie la care am fost invitata, bleu metalizat, o nuanta foarte faina, din noua colectie Essie. Am pirimt si un set de 8 oje din noua colectie. Mie in general imi plac nuantele excentrice la oje blue, silver, black, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.