O joaca de copii

Hei, ce faceti fetelor?

Va mai amintit de copilarie? Eu da, mai ales acum de cand Maya a inceput sa vada diverse lucruri. Daca inainte avem ocazia sa ma uit si la altceva la televizor acum ma uit doar la un singur post, cel cu desene aminate, asa a ajuns sa a gandesc la copilarie.

Cand eram mica statea cu orele si ma uitam la desen animate, si acum imi amintesc cu drag de intrecerile facute cu sora mea cand vedeam papusi sau alte jucarii la televizor.

De cand Maya se uita la desene am vazut cat de mult s-au schimbat, si ca pe interneta4 au aparut si jocuri online cu personaleje din desenele animate.

Un desene care mereu ii atrage atentia fetitei mele este Sofia Intai, mereu este atenta cand incepe sa cante. Curiozitatea ma impins sa caut pe internet jocul online, si mare mi-a fost uimirea ca am gasit un joc cu Sofia, un joc amuzant care simuleaza un control medical. Cu toate ca imi doresc ca pitica mea sa stea mai mult pe afara cu siguranta va avea si o perioada in care se va juca pe calculator :).

Jocul online Sofia intai se opereaza la spital este un joc pentru copii, le arata ca din cand in cand trebuie sa mearga la un control, si mai ales ca nu trebuie sa le fie frica de medici.

Stiu foarte multi copii carora le este frica de doctor, sau de injectie, dar jucanduse acest joc vor vedea ca injectia nu doare, si ca pot sta cuminti la controalele periodice la ca Printesa Sofia.

In concluzie este normal ca un copil sa isi petreaca timp si la calculator, dar cu moderatie, nu il poti lasa cu orele doar pentru ca este mai usor asa, astfel de jocuri ca cel cu Sofia se pot juca si in realitate cu copilul tau.

Amintitiva de copilarie si veti avea niste pitici fericiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *