Pandera.ro

Hei, ce faceți fetelor? Vreau să vă întreb ceva: ce tipuri de parfumuri preferați? Eu sunt adepta parfumurile dulci, fie iarna sau vara, iubesc aceste parfumuri, unor persoane li se poate părea înecăcioase pentru mine nu este asa, cu toate ca nu sunt pretențioasă soțul meu niciodată nu îmi cumpăra parfumuri, nici dacă ii spun eu pe care îl doresc, prefera sa îmi zică să îl cumpăr eu singură, decât să își bată el capul.

Într-o zi vine foarte încânta la mine să îmi arate ce site interesant a găsit, era foarte încânta, ba chiar îmi spunea ca îmi va comanda un parfum de pe acest site, pentru ca totul i se pare foarte simplu :).

Sunt absolut convinsă că există foarte multe tipuri de site-uri cu parfumuri, totuși eu m-am oprit la unul singur: www.pandera.ro, acesta este site-ul descoperit de soțul meu și sincer vă spun chiar sunt incantata de acest site.

In primul rând aici am găsit parfumuri originale la preturi foarte convenabile, dar și replici ale acestora. Un lucru foarte important de menționat este faptul ca produsul îl vei primi prin curier și că va fi însoțit de un cadou, sincer sunt una din persoanele care iubesc micile surprize din colete.

Ceea ce mi se pare foarte interesant este dorință lor de a satisface cerințele fiecărui client, de aceea au o politica foarte buna pentru returnarea produsului.

Pe lângă aceasta politica îmi place descrierea detaliata de la fiecare produs in parte, astfel pot găsi ce parfum doresc doar citind acele descrieri.

Știați ca exista și replica A++? Eu de curând am aflat si asta de pe acest site, plus ca dacă nu iți permiți achiziționarea unui parfum original poți apela cu încredere la acest tip de replica deoarece persista pana la 72 de ore pe îmbrăcăminte și 12 ore pe piele, nu este interesant?

Deși cândva cumpăram parfumuri fără sa ma intereseze cât persistă, le cumpăram pentru ca prețul acestora era mult mai mic, acum sincer va spun sa schimbat acest lucru, deoarece cu toate ca uneori costa mai mult, sunt mai de calitate și persista mult mai mult, pentru ca am început sa cred ca decât să fiu nevoita sa țin parfumul în geanta pentru reîmprospătare, mai bine cumpăr ceva de calitate și nu mai sunt nevoita sa folosesc toată sticla de parfum la o singura utilizare.

Voi ați auzit de acest site? Ce părere aveți: este mai ok să cumperi un parfum mai ieftin dar de calitate inferioară sau mai bine cumperi un parfum mai scump dar de calitate superioară?

13 comentarii la „Pandera.ro

  1. Adevarat, asa este, dar eu acum ca am gasit acest site unde o replica costa in jur de 80 RON zic ca se merita 🙂 mai ales ca persita mai mult

 1. Nu am auzit de acest site dar e foarte interesant,cu siguranta o sa-l am in vedere 🙂 Si eu prefer parfumurile mai dulci in general doar ca vara ma indrept spre cele fresh.Pupici

 2. Am comandat un parfum bărbătesc de pe site duminica, prin curierat pt ca prețul mi sa părut foarte bun, dar nu am primit nici un msg k este livrat sau când ajunge (azi este joi)l e-mail trimis mail și acum astept rasp.sper sa fie totul bine

  1. Hmmm nu stiu ce sa zic, eu inca nu am comandat de la ei, dar te rog sa imi spui ce sa intamplat pana la urma.

   1. Acum am primit mail k a fost o încurcătură la comenzi isi cer scz și k voi primi parfumul in 48 h .și eu vând produse cosmetice și parfumuri dar niciodată nu am încurcat comenzile .

   2. Din păcate parfumul nu a mai ajuns, le-am cerut o explicație dar nu am primit răspuns. Recomand sa nu comandați de pe site sunt niște mincinoși. 🙁 bine k nu am plătit în avans

    1. Imi pare rau sa aud asta, 🙁 eu i-am am facut articolul pentru ca sunt inscrisa pe un site, si trebuia sa il fac.

 3. Și eu am un comentariu negativ…am comandat 2 parfumuri ,unul cat de cat ok,pe unul vreau sa l returnez și nu mi răspunde nimeni de săptămâna trecută! Niște moldoveni șarlatani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *