Review Pure Aloe Vera – Aubrey

Hei, ce faceți dragilor? Știți planta Aloe Vera, acea plata lăudată de toată lumea ca este vindecătoare, să spune că este o plantă magică, plină de proprietăți, ei bine azi vreau să o laud și eu :).

Când eram mică mereu îl auzeam pe tata vorbind despre ea, că e buna pentru diverse afecțiuni.

Am primit de la Aubrey-orgabics o sticluță de Aloe Vera Pure, din punctul meu de vedere este un produs foarte bun.

DSCN1815_Fotor_Collage

Sunt genul de persoana la care trag toate insectele, tot ce ciupește într-un fel sau altul ajunge să facă cunoștință cu mine, de aceea pe timp de vara am mereu semne de ciupituri pe picioare.

Nu credeam că vreodată voi găsi un produs care poate vindeca aceste ciupituri în 2 zile.

Într-o dimineața m-am trezit cu câteva ciupituri pe picioare, și cum este cald afara nu pot purta blugi, prin urmare am tot cautat un produs minune care sa ma scape de acele semne inestetice de pe picioare.

Am ținut produsul la rece pentru o mai buna eficienta la rece, și l-am aplicat seara înainte de culcare ( doar așa știu sigur ca nu ma șterg ), a doua zi am observat îmbunatățiri și a doua zi au dispărut definitiv.

Am mai supus produsul unui test: într-o dimineață m-am trezit cu o bubiță lângă buza de jos, am folosit produsul și în câteva ore bubița a dispărut.

Mai sus aveți un clip unde veți vedea ca este 98% natural, și modalitatea de prepararea a produsului si nu este testat pe animale.

Îmi place sticluță, are capacul de asa natura încât nu curge, ceea ce este chiar ok, asa îl pot lua cu mine peste tot.

DSCN1815_Fotor_Collage

Este un produs care nu trebuie sa va lipsească din casa, deoarece este foarte eficient și spornic. Eu voi continua sa folosesc acest produs ori de câte ori am nevoie și vi-l recomand cu încredere, îl puteți cumpăra de aici.

Ce părere aveți despre acest produs? L-ați încercat?

26 de comentarii la „Review Pure Aloe Vera – Aubrey

    1. Asa am inteles ca este ideal dupa plaja, iti lasa o senzatie de racoare, dar eu nu am voie la soare :)), deci nu stiu ce sa iti spun 😀

  1. Si mie imi place aloe vera. Am un extract de aloe vera pe care il pun cu apa si il veau, am creme si chiar planta in casa. Asadar stiu cat de multe poate face aceasta planta miraculoasa. Imi place faptul ca nu e testat pe animale si ca e 98% natural. E ceva important si pentru mine.

    1. Eu sunt foarte incantata de el,si il recomand :), l-am folosit si pe juliturile nepoatei mele si se vede diferenta. Este un produs chiar foarte bun

    1. Multumesc foarte mult pentru vizita, cat despre produs, eu sunt multumita de el, il folosesc de cate ori am nevoie si nu ma dezamagit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *