Review sampon si masca – Farmec

IMG_0153

Hei, ce faceți fetelor? Azi vreau sa va vorbesc despre două produse foarte dragi mine. Aceste produse ca și scrumbul fac parte dintr-o comandă făcută pe Icosmetice, un site cu foarte multe produse.

In ultima perioadă m-am axat foarte mult pe produsele pe baza de argan, mi s-a pus de mult pata pe aceste produse, plus că am auzit foarte multe lucruri bune despre ele.

Voi începe să vă povestesc despre șampon. Prețul acestuia este de 14 RON, aceasta este pentru păr fin cu ulei de măsline, una din problemele mele legate de par este acela că firul este foarte subțire, și se rupe foarte ușor, mai ales acum că Maya e în permanența cu mânuțele prin el.

Mirosul este unul foarte plăcut, și pentru parul meu destul de lung nu am nevoie de o cantitate foarte mare de produs, un mare plus îl reprezintă faptul că face multă spumă, și părul rămâne cu un miros plăcut.

DSCN1747

Il folosesc împreuna cu masca de par tot de la Farmec, o găsiți aici la prețul de 15.99 RON, miroase absolut wow, și îmi lasă părul ușor de pieptănat.

DSCN1741

Pot spune ca înainte sa folosesc aceste produse pot să îmi pieptăn părul imediat după ce îl spăl, înainte evitam acest lucru tocmai din cauza faptului că îmi cădea foarte multe fire de par.

13 comentarii la „Review sampon si masca – Farmec

  1. Ce ar trebui sa stii despre al doilea ingredient: sodium laureth sulfate sau SLS cum este denumit pe scurt. Acesta este un surfactant, un produs de curatare si foarte iritant. Atat de iritant incat functioneaza ca si punct de reper in clasificarea potentialului iritant al altor substante . In procente de doar 2-5% poate cauza alergii si reactii adverse. Desi la un moment dat circulau pe internet zvonuri cum ca ar fi vreo legatura de cauzalitate intre folosirea cosmeticelor cu SLS si cancer, aceasta a fost supusa testelor detaliate si nu a putut fi sustinuta cu dovezi concrete, fiind practic „desfiintata”

    1. Hmm interesant,dar sincer eu nu am probleme de genu asta, adica daca imi place un produs il folosesc si gata,niciodata nu citesc ce contine :), dar e bine de stiu.

  2. Uleiul de argan este recunoscut ca are foarte multe proprietati iar pentru par este absolut benefic. Pretul produselor este foarte atragator si ma gandesc serios sa le incerc si eu!

  3. Sunt fan a tot ce contine argan si al produselor de la Farmec . Nu aveam cum sa raman indiferenta acestor produse

    1. :), cunosc, si eu sunt la fel, Farmec din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune branduri de pe piata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *