Servere second hand

Hei fetelor, ce faceti?

Nu știu dacă mai țineți minte, dar de curând am avut probleme cu blogul, am înțeles de la un băiat care se pricepe ca picase serverul.Ca sa fiu draguța am spus, ok, deși sincer nu știu nici acum despre ce e vorba, ce este acela un server

Am început sa caut pe internet ce este un server, am reușit sa aflu ce este un server, hai sa spun și vouă în câteva cuvinte: serverul este un program de aplicație care furnizează servicii altor aplicații aflate pe același calculator sau pe altele diferite.

 Un server este o aplicație pe computer sa un calculator întreg,  care operează continuu în rețeaua sa, și așteaptă solicitări din partea celorlalte calculatoare din rețea.

Cu alte cuvinte este un program sau un calculator destul de important si de aceea necesita constant imbunatariti.

Se întâmpla uneori sa aveam nevoie sa schimbam unele componente ale calculatorului sau sa schimbam întregul computer si sa avem un buget redus. Același lucru s-a întâmplat și la mine la munca, a trebuit schimbat serverul și cum nu aveam tocmai un buget destul de mare, am început căutările după expresia: cauta servere second hand. Mare mi-a fost surprinderea când am văzut ca a dat rezultate. Am găsit un site absolut minunat, cu foarte multe produse la preturi excepționale.

Am început sa ma uit la fiecare server disponibil în parte, și cum spuneam mai sus, nu ma pricep la aceste detalii tehnice, cei care se ocupa cu acest magazin online au fost foarte drăguți și mi-au răspuns la fiecare întrebare in parte.

Colegii mei s-au bucurat ca am beneficiat si de o reducere de 10%. Pentru că valoarea comenzii a depășit 150 RON am beneficiat și de transport gratuit, plus extragrantie de 30 de zile în cazul în care întâmpini vreo defecțiune și necesita returnarea produsului.

Pe site-ul diabloscomputer.ro veți găsi foarte multe produse, la preturi super ok.

Dacă acum ceva vreme nu credeam ca la magazinele de gen second hand poți găsi produse de calitate acum părerea mea sa schimbat, am înțeles că aici defapt sunt lucruri calitative la preturi mici. Sunt persoane care atunci când schimba un calculator de exemplu, în loc să îl lase să zacă într-un colt uitat al locuinței îl aduc la aceste magazine, unde sunt preluate verificarea și curățate pentru a putea bucura alt cumpărător cu un buget mai redus.

Acum ca mi-am schimbat părerea voi reveni cu siguranța la acest magazin online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.