Un nou prieten

Hei! Cum a fost ziua voastră? Eu sunt fericită, extrem de fericită, chiar :). Hai să vă povestesc de ce.

De ceva timp îmi doresc un lucru extrem de mult :), v-am vorbit de el aici, a fost una din cele mai mari dorința a mea de vreo doi ani încoace.

Rar mi se întâmplă să cred în destin, deși în prezent singurul lucru care îmi demonstrează că ce iți este menit este scris în stele este soțul meu, încă din liceu aveam un inel cu scorpion,

IBD0125_large

il purtam zilnic, și nu l-am dat niciodată jos pana în momentul când am rămas însărcinata nu îmi mai venea pe deget….revin…soțul meu e scorpion, asa și cu noul meu prieten, anul trecu am primit un șnur de telefon cu Nikon, galben cu negru, și deși nu mă gândeam vreodată ca va veni ziua aceasta, azi am propriul meu aparat Nikon.

InstagramCapture_680bfae2-06fc-462b-9f2f-8d8eb2be454f

Am primit un upgrade, sunt mandra ca am ajuns sa fiu posesoarea unui Nikon Coolpix L810 – îl iubesc, este exact ce aveam nevoie și ce mi-am dorit.

Am avut un Benq de 12MP, dar sincer sunt detalii, eu asta nu înțeleg, nu ma atrag detaliile tehnice, contează să îmi placă și atât.

images

Acum sunt fericita și mulțumită de noul meu aparat foto, sper ca pozele vor fi mult mai frumoase și reușite.

Deci…cum a fost ziua voastră?

Pupici

8 comentarii la „Un nou prieten

  1. Nikon este o marca recunoscuta ca fiind de top si am vazut ca in ultimul timp persoanele pasionate de fotografie sau care au nevoie de claritate maxima in imagini apeleaza la aceasta firma. Sa il folosesti cu placere.

    Sper sa primesc si eu unul intr-o zi!

    1. Mă voi ruga să îl primești :), pentru mine a fost o obsesie să spun asa :), m-am uitat și la Canon sau altele, dar inima mea a rămas la Nikon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *