De ce am ales cumparamisim.ro

Buna, ce faceți? Eu sunt extrem de fericita pentru ca acum 2 zile am făcut comanda de o lenjerie de pat și azi a ajuns.

Despre cumparamisim.ro v-am povestit acum ceva vreme, mi se întâmplă deseori sa rămân in cap cu un site și sa vreau neapărat sa comand ceva de acolo, asa a fost și cu acest site.

De ce am las cumparamisim.ro pai este simplu, am primit factura și garanție pentru produsul cumpărat, sunt foarte prompți când vine vorba de a răspunde la întrebări, și eu am avut destule, ma mir ca nu s-au supărat și nu mi-au refuzat comanda la cât de mult i-am sâcâit. Am vorbit cu ei atât prin intermediul Facebook-ului și credeți-ma mi-au răspuns foarte repede chiar dacă era mai târziu decât tine programul lor normal de lucru, și am comunicat și telefonic.

logo2015

Un al lucru care merita menționat și e bine de ținut minte este faptul ca pe site găsiți foarte multe informații despre produse, găsiți promoții și multe reduceri, calitatea produselor este extraordinara.

M-am bucurat sa va ca pe site am găsit mărimile exacte, și temperaturile pentru călcat și spălat.

Hai sa va arat despre ce vorbesc, asa va dați seama despre ce vorbesc, va voi lasă aici link-ul pentru o lenjerie wow care face parte din promoția 1+1 GRATIS, și va rog sa intrați pe pagina sa vedeți ca apar dimensiunile fetelor de perna, a cearceafului de pat dar si cel de pilot, veți mai găsi și detalii despre compoziția materialului și instrucțiuni de calcare si spălare.

Absolut toate lenjeriile prezentate pe site au aceste instrucțiuni, asa îmi arata ca persoanele care se ocupa de acest magazin sunt profesioniste și pline de tact, știu sa specifice detaliile importante despre produsele aflat la vânzare.

Pe cumparamisim.ro veți găsi pe lângă lenjerii de pat, genți, îmbrăcăminte, produse utile și multe altele la preturi foarte bune. Veți găsi de asemenea datele de contact, pagina de Facebook, dar și programul de lucru.

Din punctul meu de vedere este un magazin foarte aprovizionat, cu preturi bune, calitatea primează și persoanele care se ocupa de el sunt foarte bine pregătite pentru ceea ce au de făcut și va stau la dispoziție atât telefonic cât și prin mesaje private pe pagina lor de Facebook.

In concluzie dacă va doriți produse de calitate sau pur și simplu sunteți în căutarea unui cadou sau vânați promoțiile, vizitați cu încredere site-ul cumparamisim.ro pentru ca aici veți găsi toate cele mai sus menționate și pe lângă acestea veți mai găsi și mult profesionalism.

Ati comandat vreodată de aici? V-am făcut curioși? Vizitați site-ul și spuneți-mi părerea voastră.

2 comentarii la „De ce am ales cumparamisim.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.