De ce Iuppy.ro

Hei ați observat ca timpul trece din ce în ce mai repede. Nu îmi vine sa cred ca este deja luna august, când eram mai mica în aceasta perioada deja ma gândeam la noii mei colegi, la primele ore de scoală, și mai ales la manualele ce urma sa le primesc.

Va mai amintiți emoțiile primei zi de scoală, sau când primeam cărțile? Si acum simt mirosul lor. Din păcate am observat ca următori elevi nu voi simți acești acest miros, sau nu vor putea răsfoi manualele din cauza ca acestea lipsesc din școli. 

Pe Iuppy.ro am găsit ceva foarte interesant, am găsit manualele pentru clasele din liceu, wow câte amintiri am din acea perioada, pot spune sincer ca îmi amintesc doar cartea de matematica, deși urăsc și acum acea materie.

Acesta a fost motivul coșmarurilor mele, niciodată nu luam mai mult de 5 la lucruri, și acum ma bucur ca profesorul nu avea obiceiul sa ne scoată la tabla.

53_1

Aveam în aceea perioada un profesor care scria foarte foarte mic pe tabla, și în  timp ce scria ne și spunea cu un glas impunător exercițiul, distracția era atunci când umplea o tabla întreagă de exerciții și ramanei în urma, pentru ca ștergea fără sa întrebe dacă am terminat, considera ca o data ce el dictează exercițiul nu avem motive sa rămânem în urma.

Pe toată durata liceului mi-a plăcut modul de predare al profesorului de limba romana, era o persoana speciala, de la care aveam mereu ceva de învățat. Era un profesor răbdător dar ura când veneau fetele prea dezmățate la ora lui, mereu le spunea ca îl vor omora de inima într-o buna zi. Era materia unde stăteam în prima banca, orele erau pline ce învățăminte.

In clasa a x-a încă primeam manualele de la scoală, era perioada cu cele zece clase obligatorii, și asa am avut parte de manuale noi pe care trebuia sa le predam la sfârșitul anului școlar. In fiecare an la sfârșit cumpăram radiera foarte buna pentru a șterge creionul din cărți, pentru a nu-i încurca pe următorii elevi ce vor învață din ele.

Pe Iuppy.ro am găsit multe manuale la preturi chiar bune, si sincer cred ca orice elev ar trebui sa aibă manuale pentru a învață, dar din păcate sunt școli în țara noastră care nu au nici măcar o singura carte.

Dupa părerea mea deși se vorbește despre înlocuirea clasicelor manuale cu tablete, nu consider ca e tocmai bine, dacă unele școli nu au nici măcar clasicele manuale, de unde ar putea achiziționă suficiente tablete pentru toți elevi.

Pe viitor dacă aveți nevoie de manuale vizitați site-ul Iuppy.ro unde veți găsi pe lângă manuale școlare și multe alte tipuri de cărți.

Voi ati vizitat pana acum site-ul Iuppy.ro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *