De unde am plecat?

Hei, cu acest articol nu vreau sa supar pe nimeni, dar am patit ceva recent si nu pot ramane indiferenta.

Este putin diferita aceasta postare fata de cele obisnuite dar chiar vreau sa vorbim despre asta.

Recent am gasit un blog tare interesant, mi-a placut tema la nebunie si eram curioasa de cine e in spatele lui, ieri am aflat si am felicitat detinatoarea pentru minunatul blog, dezamagirea a fost mare cand ma vazut modul in care mi-a raspuns, mi-a vorbit de sus, de parca as fi intrebat-o cine stie ce.

Nu inteleg de ce uitam de unde plecam, de ce atunci cand blogul devine renumit, uitam perioada cand am fost la inceput, cand nu stiam sa facem diverse lucruri si ceream ajutor.

Nu vreau sa fiu rea, dar sincer inteleg ca nu vrei sa spui despre colaborarile tale, dar macar poti vorbi frumos cu cele care apreciaza munca ta, nu le vorbi de sus pentru ca asa iti vei pierde cititorii.

Voi v-ati lovit de un astfel de blogger?

P.S. Sper sa nu va supar cu acest articol dar chiar ma deranjat asta.

7 comentarii la „De unde am plecat?

  1. Mi s-a intamplat o data, ca un tip sa imi atraga atentia asupra aspectului blogului meu spunand ca e uratel. Am respectat ideea lui, i-am multumit pt critica, dar cand am vazut ce blog avea si despre ce scria, si faptul ca el parea f sus si eu f jos, m-a determinat sa il blochez definitiv pe facebook, mai ales ca posta obsesiv linkuri catre blogul lui in postarile altora din grupul de pe fb administrat de mine.Accept orice critica insa sa vina de la cineva de la care sa si pot invata ceva, si mai ales o critica spusa intr-un mod civilizat.

  2. In fiecare zi, ne ciocnim de astfel de oameni si din pacate de multe ori, noi care suntem mai mititei ne simtim ofensati si ne retragem….scriem pt noi…sau…nu mai facem nimic…. ma bucur ca tu esti puternica si ai ridicat acest blog, si imi place ca ai ramas aceasi persoana frumoasa si prietenoasa si ma bucur sa iti citesc blogul! :-* <3 u Pink!

    1. Mulțumesc tare mult pentru aceste cuvinte superbe, promit sa raman aceeași indiferent de ce îmi rezerva viitorul în legătură cu acest mic spatiu, pupici și mulțumesc ca esti alături de mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *