Jocuri online

Buna dragile mele, ce faceți? De ceva vreme am început sa petrec destul de mult timp în fata calculatorului. Deși o parte din timp o petrec cu Maya când aceasta doarme începe vânătoarea de site-uri :)), ce ciudat suna. Recunosc am un mic viciu, îmi plac jocurile online – gata am spus-o, ma simt mult mai bine acum.

Zilnic îmi petrec câteva ore în aceasta mica lume virtuala, asa am  descoperit cele mai noi jocuri puzzle, iubesc jocurile pentru care trebuie sa îmi pun mintea la contribuție. Daca cândva erau disponibile doar clasicele puzzle-uri acum poți găsi în varianta online tot felul de jocuri distractive cu diverse imagini, fie ele peisaje, vedete, desene animate și multe altele, îmi place sa rezolv aceste tipuri de puzzle-uri cu cât mai multe piese și urmărind în cât timp îl rezolv.

De curând am mai descoperit un tip de joc online care îmi place, si anume cele cu Elsa,  toate joculete cu elsa sunt distractive, și te duc cu minte la desenul animat, sunt jocuri cu machiaj sau îmbrăcat,sparge diamante sau la spa, sau va întoarceți in regatul de gheata cu Elsa și Olaf, sunt câteva din numeroasele jocuri create pentru copii și nu numai. Aceste jocuri sunt îndrăgite de copii dar și de adulți, asa își din rutina zilnica și își amintesc de copilărie. Jocurile realizate cu personajele din desene animate au un mare succes în rândul copiilor, mai ales când aceștia au vizionat acele desene și știu despre ce este vorba.

Un mod plăcut de a uita câteva ore de grijile cotidiene sunt aceste jocuri online, fie cu Elsa fie puzzle-uri, sau alte genuri timpul trece mult mai ușor și mai plăcut. Aceste jocuri sunt potrivite pentru orice vârsta, și sunt ideala pentru a dezvolta imaginația copiilor noștri, pe viitor ii voi arata și Mayei aceste jocuri astfel își va dezvolta imaginația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *