O tinuta completa cu Dresslink.com

Hei! Gata oficial m-am hotărât, nu mai fug de aparat și cât de curând veți găsi aici un OOTD – pe lângă incurajările minunate din parte voastră, am descoperit ca nu arat chiar atât de urat, ci doar trebuie sa aleg hainele -sau mărimile – potrivite mie.

De curând am scris un articol I love fashion unde va prezentam câteva haine de pe „rafturile” magazinul Dresslink. Mi-am făcut curaj și am comandat trei produse, hai sa va povestesc cum a mers.

DSCN1963

DSCN1964

( Detaliu tricou )

DSCN1965

Acestea sunt produsele comandate. Comanda a fost expediata pe 24.07 și a ajuns in București pe data de  02.08 – după părerea mea, destul de repede.

A ajuns la posta vamala -un oficiu foarte aproape de mine, și acest lucru m-a bucurat enorm, am respectat ceea ce scria pe aviz și m-am dus exact în ziua în care am fost „programata” pentru ca auzisem ca functionarii de aici sunt putin mai dificili.

Spre surpriza mea am gasit niste doamne foarte dragute, care mi-au inmanat coletul repede si asa ca m-am putut indrepta spre casa linistita.

Am desfăcut pachetul imediat ce am ieșit în posta sa vad produsele și mai ales materialul din care era confecționat.

Mare a fost surpriza sa vad ca materialul este unul ușor și plăcut la atingere, este calitativ și destul de ok, care se comporta foarte bine și la spălat.

Pentru ca nu am mai comandat niciodată haine din afara am ales mărimile cele mai mari – si pentru ca eu ma vad un mic dinozaur – dar spre surprinderea mea tricoul vine perfect, pantalonii sunt putin mai mari dar se poate repara.

Pantalonii ii puteti gasi aici, tricoul aici si gentuta aici.

Geanta este destul de încăpătoare. Nu este foarte mare, dar este ideala pentru ieșit la plimbare când nu vrei sa iei multe lucruri cu tine.

EN: I opened the package in the mail as soon as I came especially to see the products and the material from which it was made.

 

Cu siguranță voi folosi aceste haine în viitoarele articole OOTD, dar și altele, pentru ca m-am saturat sa ma ascund…consider ca orice femeie e frumoasa în felul ei.

Recomand cu incredere site-ul Dresslink, deoarece pe langa preturile destul de mici au si haine destul de frumoase.

Voi ati comandat vreodata ceva de aici? Ce parere aveti despre alegerile mele?

Orice parere este importanta pentru mine si de aceea voi face tot posibilul sa raspund la orice comentariu. Pupici.

10 comentarii la „O tinuta completa cu Dresslink.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *