Ochi caprui – Lentile de contact – Lensa

Buna, azi vreau sa vorbim despre schimbări de look :). Pentru cei care nu știu deja culoarea mea naturala este blond 🙂 puteți vedea o poza aici.

De aproape trei ani ma vopsesc regulat cu aceeași culoare, un șaten aluna  :), mereu mi-am dorit sa fiu șatenă. Ce ți-e și cu noi cele cu parul drept îl vor creț și invers, cele blonde se vor roșcate sau șatene, cele cu ochii albastii ii vor căprui și lista continua.

602282_656269597763467_155749313_n

Ca tot vorbim de ochii – pe aceștia i-am vrut mereu căprui :)), în prezent ii am albaștrii sau verzi în funcție de anotimp, Lensa.ro a făcut acest lucru posibil. aici am găsit lentile de contact căprui.

DSCN1966 DSCN1967 DSCN1968

Au ajuns foarte repede, dar distracția a început când am încercat sa le folosesc :), cum niciodată nu am folosit lentile de contact m-am chinuit putin pana le-am pus. Hai sa va arat cum îmi sta cu ochii căprui.

InstagramCapture_055e19b3-0e79-438d-8fa5-d4419a7cc3f8

Mi-am comandat și soluția de întreținere pentru ca citisem deja ca este foarte importanta întreținerea lor dacă nu vreau sa ma pomenesc cu cine știe ce fel de boala.

Sincer nu ma așteptam sa îmi placa, drept sa va spun nu sunt tocmai genul care accepta ușor schimbările, dar când o fac, le adopt cu drag și cu mare entuziasm.

Am primit de ceva vreme aceste lentile dar sincer a durat ceva vreme pana am învăț cum sa le pun, și pe lângă asta vroiam sa ma revopsesc :), astfel schimbare sa fie completa.

Deși port ochelari ca fără ei nu vad extraordinar de bine, am făcut după mult timp poze fără ei, de aproximativ șapte ani, fac poze doar cu ochelarii, dar cu ajutorul Lensa.ro am decis sa caut și lentile de contact cu dioptrii asa voi renunța la clasicii ochelari și asa nu îmi voi mai face griji când vine vorba de make-up.

Un lucru important apropo de lentile pentru voi fetelor : se pun înainte de aplicarea machiajului și demachierea se face doar după scoaterea lentilelor de contact.

16 comentarii la „Ochi caprui – Lentile de contact – Lensa

  1. Toata viata invatam, ne adaptam…de schimbam….mai mult sau mai putin…Bravo ca ai ales sa mai faci o frumoasa schimbare! Big kiss for you Pink girl!

  2. Dupa ce prinzi putin curaj aplicarea lor ti se pare foarte usoara 🙂 intr-adevar o alta nuanta a ochilor iti schimba total infatisarea, imi place cum iti sta si cu ochi caprui desiiiiiiiiiii eu daca as avea culoarea ochilor tai nu mi as dori deloc s o schimb :))

  3. Eu am ochii caprui si mi-am luat lentile verzi! Ce-i drept, nu le-am purtat pana acum, dar se ivesc ocazii:))
    Pup

    1. Mulțumesc, am intrat le site-ul dumaneavoastră si am vazut ca aveți lentile cu dioptrii, wow, tare mi-as dori sa încerc și eu aceasta alternativa, as scăpa de ochelarii clasici,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *