Paine albinelor – Pastura – Apiland

Buna seara, ce faceți fetelor? Azi am fost foarte hărnicuță, ca o albinuță :), sa nu uit La multi ani sărbătoritelor ca doar este Sfânta Maria :).

In general în week-end am atât de multa treaba încât niciodată nu pot sta la pc suficient timp încât sa scriu un articol, azi fiind sărbătoare am petrecut suficient timp :), și ca tot am fost ca o albinuța vreau sa va povestesc despre pâinea albinelor – păstură.

Acum ceva vreme va povesteam despre polenul crud – aici aveți articolul. Am început de ceva vreme cura cu păstură, sincer la fel ca și la polen a durat putin pana mi-am făcut curaj sa îl încerc dar ma bucur ca am făcut-o.

DSCN1843Consum acest produs împreună cu mama mea care are probleme cu ficatul, am observat îmbunatățiri atât la mama cât și la mine.

Gustul este dulce acrișor, dar este acceptabil, și în final te obișnuiești cu el. Aspectul îl are putin cam ciudat 🙂

DSCN1845

Am primit un borcănel de 100 gr, dar ținând cont ca îl consum împreuna cu mama mea, voi cumpăra acest produs de aici pentru ca am vazut ce benefic este și mai ales ca îmi doresc ca mama mea sa se simtă mult mai bine.

DSCN1844Pe lângă ingrediente pe borcănel aveți și informații despre cum se consuma dar și cum trebuie depozitat.

De ce recomand acest produs: în primul rând pentru ca am vazut ca este eficient, este natural și prețul este accesibil.

Ati consumat acest produs pana acum?

Pupici

9 comentarii la „Paine albinelor – Pastura – Apiland

  1. Da, acum as consuma, desi…nici nu am auzit (nici nu am treaba prea mare cu plafarul) dar m-ai convins ca trebuie sa fac incercarea asta…si sa vad cum ma ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *