Sexy cu ciorapi Lycra

Hello girls :*, ce faceti? Azi mi-am petrecut timpul la tv, rar se intampla asta, dar atunci cand o fac caut ceva interesant de vazut ca sa nu ma plictisesc.

Ati observat cum in unele filme are diverse domnisoare cu fuste scurte si ciorapi care ii scot in evidenta picioarele, ei bine mie asta mi-a atras atentia azi, si cum eu nu sunt genul care poarta ciorapi lycra, dar azi m-am imaginat in fusta scurta cu ciorapi cu model :), si bineinteles ca am inceput cautarea pe google. Asa am gasit un magazin online foarte bine aprovizionat.

Hai sa va arat ce mi-a placut mine :).

9164245505f348e12878169513339855

Pentru început mi-a atras atenția modelul, arata foarte sexy și se vede tare bine, prețul acestuia este de 37.39 RON, grosimea acestuia este de 40 DEN.

Cel de-al doilea produs este de asemenea cu model :), are grosimea tot de 40 DEN, pretul acestuia este de 44.23 RON.

424001a40bf9f160202d84c97fd2e80f

Va spun sincer ca mi se par interesante aceste modele, imi par tare sexy si sunt perfecte pentru a atrage atentia persoane dorite. Acum sa fim sincere ce barbat ar putea rezista unei doamne care poarta un astfel de ciorap?

Pe site-ul e-ciorapi.ro, am gasit multe modele interesante la preturi foarte ok, dar pe langa acestea am gasit si papuci de casa, ciorapei pentru copii si pentru barbati, ciorapi pentru portjartier si multe altele.

Va invit sa rasfoiti rafturile acestui magazin virtual pentru a vedea cate produse minunate au, si preturile sunt foarte ok.

Dragile mele considerati ca un barbat poate ramane neclint daca v-ar vedea purtand un astfel de ciorap?

Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *