Shopeinstal

Hei, ce faceți fetelor? Cum a fost ziua voastră? A mea destul de încărcata dar plina de evenimente plăcute, promit sa va povestesc despre asta cât mai curând.

De când stau la curte am descoperit ca treaba nu se termina niciodată, mereu trebuie îmbunătăți ceva, și  mereu trebuie cumpărat câte ceva nou.
Îmi aduc aminte și acum când m-am mutat aici, era o casa bătrâneasca, cu o curte mare, plina de buruieni ( erau mai mari ca mine – pe vremea aceea aveam 11 ani ) și aveam o fântâna cu apa nepotabila.

În acea perioada nu aveam acces la internet și toate căutările au fost făcute prin metoda clasica, acum însa totul sa schimba și noi am evoluat, am trecut de la o casa fără apa curenta la una cu canalizare și toate utilitățile necesare unui trai decent. Toate modificările au fost posibile cu acest shop, un magazin bine aprovizionat, de unde am cumpărat tot ce tine de țevi, echipamente sanitare și multe altele.

Am descoperit acest magazin acum ceva vreme, pe când eram în căutarea unui hidrofor, deși acum avem apa curenta și multe alte îmbunatățiri nu am putut abandona vechea fântâna, care pe timp de vara are apa rece ca gheata.

Am achiziționat de pe Shop Einstal toate țevile necesare pentru alimentarea cu apa dar și un boiler, și sunt mulțumită de acest magazin. Am găsit aici exact modelul dorit, nu a trebuit sa umblu prin tot Bucureștiul pentru a găsii ceea ce am nevoie, tot a fost comandat din confortul casei și au fost livrate într-un timp foarte scurt chiar în fata porții, împachetate perfect pentru a ajunge în siguranță.

Am fost informata ca le pot returna în cazul în care acestea prezintă vreo defecțiune și ca trebuie sa completez formularul aflat pe site.

La secțiunea informații transport, veți găsi foarte multe detalii despre modalitățile de plata, dar și cum puteți comanda. Acest magazin se afla în București și una din modalitățile de plata o reprezinta plata cu numerar direct în magazin, tot aici veți afla ca suma pentru comanda minima este de 100 RON

Eu voi reveni cu siguranță la acest magazin pentru ca locuința mea mai are nevoie de imbunatariti, și cum atunci când ma apuc de cumpărat nu ma opresc la un produs cei 100 RON nu ma încurcă.

Voi ce parere aveti despre acest magazin? Ati auzit pana acum de el? Ati comanda de aici sau va deranjeaza faptul ca are stabilita o comanda minima?

Pupici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.