Tinute chic

Hei, ce faceți fetelor? Eu zilnic sunt în căutarea magazinelor cu haine de calitatea la preturi acceptabile. Aceasta goana a început recent,  de când am tot vazut articole pe diverse bloguri prezentând articole vestimentare .

Deși cândva eram putin sceptica în legătură cu articolele de genul outfit of today acum totul sa schimbat, nu va gândiți ca am trecut de acele complexe, dar chiar vreau sa ies din zona mea de confort și să fac primul meu articol de acest gen.

Totuși azi vreau să vă arăt câteva haine foarte frumoase. Am găsit acest magazin accidental și sunt foarte incantata de ce am găsit aici.

Va prezint magazinul 1dress2wear.ro, un magazin online, unde stilul este la el acasa.

Vreau să vă arăt ce mi-a plăcut mie, dar în același timp să vă rog să faceți un tur virtual al magazinul pentru a găsi ce va place.

Tricoul Sailor, un tricou perfect pentru acest sezon, img_0056

Acest tricou este din bumbac, perfect pentru zilele călduroase, și cele două  aplicații ii dau o nota speciala, îl puteți găsi aici la prețul de 79 RON, și tot aici veți găsi tabelul de mărimi care va poate ajuta în alegerea tricoului potrivit.

Un alt produs super wow este aceasta fustă, mi-a atras atenția de la bun început, este fabricata în Romania, conține bumbac, vascoza și elastan.

img_01029

Îmi place cum se combina cu aceasta cămașă verde, practic este o ținută completa, care poate fi purtata atât la birou cât și la ieșirile în oraș. O puteți găsi aici la prețul de 95 RON.

Se știe că rozul este culoarea mea preferata, și nu aveam cum să nu vă arăt acest tricou superb.

img_00447

Îmi place fundita la acest tricou, este din vascoza, și bineînțeles este fabricat în Romania, la fel ca și alte produse de pe acest site vine cu tabelul de mărimi, perfect pentru oricine dorește să comande. Il puteți achiziționa de aici la prețul de 75 RON.

Am găsit aici o rochie superbă,  și vreau să v-o arăt și vouă, să îmi spuneți părerea voastră despre ea.

06a

O găsiți chiar aici și prețul acesteia este de 138 RON.

As putea continua această listă minunată dar nu vreau să dezvălui toate minunățiile găsite aici, asa nu ați mai dori sa vizitați magazinul. La comenzile mai mari de 149 RON transportul este gratuit și în cazul în care ai vreo problema cu produsul ales îl poți returna în 30 de zile.

Eu deja mi-am făcut o lista cu produsele preferate, intra și tu sa vezi ce iți place.

Pupici.

14 comentarii la „Tinute chic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *