Top 5 genți de damă chic pentru vara aceasta

În fiecare an trendurile se schimbă. Ba dau un ocol și aduc în prim-plan tendințe ale anilor de dinainte de 1990, ba iau un avânt nebun și îmbrățișează ingineria high-tech. Și cum gadgeturile sunt la mare căutare în această perioadă, nici lumea fashion nu putea să stea deoparte. Toți suntem conectați la tehnologie; pe stradă, în autobuz, la școală, toți suntem legați ombilical de telefonul mobil care este poarta de acces către informație. Necesitatea telefonului mobil mereu încărcat i-a determinat pe designerii de genți și poșete de damă să creeze adevărate modele chic și utile în același timp. Iată cinci dintre modele de genți care se poartă anul acesta, decizia achiziționării uneia fiind doar a dumneavoastră:

Foarte elegantă, potrivită ținutelor office, geanta este și una foarte practică pentru doamnele care nu se pot dezlipi de telefonul mobil. Pe lângă cele două compartimente principale, geanta mai are și unul special unde vă puteți încărca efectiv telefonul mobil. Buzunarul ascunde în interior un acumulator cu port USB și micro USB care ajută la încărcarea bateriei telefonului. Atunci când rămâneți fără baterie, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați telefonul la acest acumulator și să vă continuați activitatea în mod normal.

Confecționată din piele naturală și disponibilă în mai multe culori, această geantă este deosebită și perfectă pentru ținuta de birou. Modelul îi conferă eleganță și aduce un plus de atenție celei care o poartă. Geanta este compatimentată în așa fel încât puteți lua după dumneavoastră telefonul mobil, o agendă și multe alte lucruri care nu pot lipsi unei femei. Închiderea este cu fermoar, iar finisajele argintii îi sporesc rafinamentul și aerul chic.

O creație inteligentă, potrivită unei ținute casual, de data aceasta. Modelul este disponibil în mai multe culori și dispune de tehnologia inteligentă de încărcare a bateriei telefonului mobil. În interiorul acesteia veți găsi compartimentul special, unde un acumulator extern poate fi încărcat. În plus, geanta mare mai ascunde și o geantă mai mică pe care o puteți detașa și purta la diferite ocazii.

Dimensiunea acestei genți o face ideală pentru orice ținută casual spre office, iar designul simplu și elegant o face ideală pentru orice doamnă și domnișoară. Geanta are un compartiment principal și alte două laterale, iar închiderea cu fermoar asigură o mai mare siguranță a obiectelor pe care le țineți în ea. Este un accesoriu chic și recomandat tuturor domnișoarelor care doresc să atragă atenția celor din jur.

Un accesoriu nelipsit doamnelor și domnișoarelor! Plicul vine în culori foarte vii și vesele, iar textura de reptilă îi conferă originalitate. Poate fi atașat unei ținute casual, este compus dintr-un compartiment principal și două laterale și poate fi purtat și pe umăr. Este un accesoriu foarte practic, purtat cu sau fără baretă, iar designul atrăgător vă va asigura atenția din partea celor din jurul dumneavoastră.

2 comentarii la „Top 5 genți de damă chic pentru vara aceasta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *