Top 5 prăjitoare de pâine pentru bucătăria ta

O zi perfectă începe mereu cu o dimineață în care te trezești odihnit și cu bateriile încărcate. Iar cea mai importantă masă a zilei este micul dejun. Un mic dejun sănătos asigură nivelul optim de energie pe tot parcursul zilei; vei fi mult mai atent, mult mai activ și capabil să-ți rezolvi o mai mare parte din task-urile zilnice. Pentru a începe ziua așa cum trebuie și a avea parte de masa cea mai importantă a zilei în mod complet, aparatul electrocasnic care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie este prăjitorul de pâine. Magazinele de specialitate au o gamă diversificată de astfel de aparate electrocasnice de bucătărie, alegerea fiind doar a dumneavoastră. În continuare veți descoperi cinci dintre cele mai moderne și căutate prăjitoare de pâine disponibile pe piață:

  1. Prăjitorul de pâine Philips HD2595/00

Având un design simplu și potrivit oricărei bucătării, acest model de prăjitor de pâine este gadgetul de care aveți nevoie în prepararea unui mic dejun rapid și sănătos. Prăjitorul are o putere de 800 W și vine cu o serie de caracteristici menite să vă ușureze munca în bucătărie. Cele două fante largi permit prăjirea feliilor de pâine la dimensiunea dorită, iar cele patru funcții (reîncălzire/dezghețare/anulare/7 niveluri de rumenire) sunt foarte practice deoarece veți putea prăji pâine scoasă direct din congelator sau puteți reîncălzi pâine deja prăjită. Cele șapte niveluri de rumenire asigură prăjirea perfectă, în funcție de preferințele fiecăruia. Funcția de anulare este ideală atunci când sunteți în criză de timp, iar ridicarea înaltă asigură utilizarea la prăjire chiar și a felilor mici de pâine.

  1. Prăjitorul de pâine Bosch TAT6104

Designul la fel de elegant și practic face ca acest prăjitor de pâine să fie elementul care vă trebuie în bucătărie. Are o putere de 900 W, iar suportul pentru feliile de pâine vine excelent în ajutorul dumneavoastră. Carcasa este termoizolată, astfel că nu va exista riscul supraîncălzirii exterioare, iar senzorul electronic și cele șase niveluri de prăjire asigură uniformitatea rumenirii. Tăvița pentru firimituri este la fel de practică, nepermițând împrăștierea firimiturilor pe blatul de bucătărie.

  1. Prăjitorul de pâine Heinner Delice TP-750

Mic, compact și extrem de util, acest prăjitor de pâine asigură pregătirea unui mic dejun simplu, sănătos și într-un timp foarte scurt. Pe lângă funcțiile de prăjire, dezghețare sau reîncălzire, prăjitorul de pâine mai are și o funcție de control a temperaturii, fapt ce asigură prăjirea perfectă și uniformă. Nu lipsesc nici tăvița de firimituri detașabilă sau funcția de ridicare a feliilor de pâine.

  1. Prăjitorul de pâine Breville VTT513X-01

Pe lângă simplitate și eleganță, acest prăjitor de pâine se dovedește a fi foarte practic și necesar în bucătăria fiecăruia. Numărul variat de funcții asigură rumenirea perfectă a feliilor de pâine incluse în mic dejunul sănătos preparat în fiecare dimineață. Sistemul inteligent Lift & Look vă ajută la verificarea gradului de rumenire a pâinii, iar ledurile vă facilitează accesul către funcția de prăjire dorită.

  1. Prăjitorul de pâine Tefal TT 365031

Cu o putere de 850 W, acest prăjitor de pâine este practic în orice bucătărie. Este mic , are un design simplu și practic și este prietenul de nădejde în pregătirea micului dejun exact cum vă doriți. Vine cu o tavă de firmituri detașabilă, diverse funcții printre care cea de decongelare sau încălzire, iar sistemul de ridicare al feliilor gata prăjite este foarte practic. Astfel, fiecare dimineață va fi una delicioasă și începută cum trebuie.

2 comentarii la „Top 5 prăjitoare de pâine pentru bucătăria ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *