Base coat/top coat -Review

20150906_130429_resized1

Bună fetelor, ce faceti? Vă spuneam ieri că două oje mi-au atras atenția în luna august, una dintre ele este un fel de tratament, sau ceva de genu, este vorba de un Base coat/top coat de la Miss Sporty.

Acest produs are o poveste tare interesantă, acum ceva timp v-am prezentat o manichiură realizată cu ziar, m-am chinuit puțin până mi-a ieșit, dar rezultatul a fost pe placul meu și cu siguranță o voi reface. După ce m-am chinuit să o fac a doua zi era distrusă, se decojise la margini, și asa sa dus munca mea.

Recunosc că la început mă gândeam că de ce am nevoie de așa ceva,  la ce îmi trebuie? Dar după ce mi sa stricat o manichiură destul de drăguță am zis că trebuie să îmi cumpăr un astfel de produs și așa am ajuns la concluzia ca imi trebuie un Base coat și un top coat și cum am găsit un 2in1 am ieșit în câștig.

Așa m-am decis să îmi cumpăr acest produs, inițial l-am căutat pe internet de unde îl pot lua, dar mare mi-a fost dezamăgirea când nu l-am găsit.

Cei drept…uitasem că locuiesc cartierul tuturor posibilităților, unde poți găsi orice, trebuie doar să cauți și să ai răbdarea, așa a început căutarea și l-am găsit la un mic magazin din piață cu 8 lei, m-am bucurat enorm ca l-am găsit și de atunci este prietenul meu de nădejde când vine vorba de manichiură.

20150906_130453_resized1

Voi folosiți un Base coat? Vi se pare un produs folositor?

4 comentarii la „Base coat/top coat -Review

  1. Sa stii ca e foarte folositor un astfel de produs. Eu am unul de la Oriflame, gama The One si inca unul de la Rimmel London. Ambele foarte bune! Eu le folosesc si asa, fara a aplica o oja peste. Pe acesta (care observ ca e de la Miss Sporty) nu l-am incercat, dar cu siguranta il voi lua dupa ce le termin pe acestea, caci mi se pare o marca foarte buna la un pret la fel de bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *