Bine te-am gasit copilarie – Magiun de prune

Bună, azi ne întorcem în timp și ajungem pe drumurile bătătorite de la tara, rar mi se întâmplă să visez cu ochii deschiși și extrem de rar sa îmi zboare gândul la bunicii mei mai ales atunci când mănânc cate ceva.

Deși bunicii mei s-au dus de mult și mama mea a preluat cateva rețete din acele locuri, maginurile facute de bunica nimeni nu le întrece.

Ieri am gustat pentru prima data un magiun de prune exact ca cel făcut de bunica mea, fără aditivi, zahar, e-uri și mai știu eu ce, este natural delicios, consistent și satios…așa poți descrie acest magiun.

Recunosc ca pe lângă acest magiun îmi mai place și dulceață de visine, restul sunt pe planul secund.

IMG_0298_Fotor_Collage

Magiunuri de Topoloveni este exact ca cel făcut de gospodinele desăvârșite care respecta rețetele preluate din bătrâni.

Acest borcan l-am consumat cu biscuiți,  pe pâine la micul dejun, și cu clătite,  nu m-am putut abține,  pur și simplu este delicios.

Puteți găsi acest produs în magazinul online Sonimpex.ro dar și în doua magazine din București,  situate pe  Str. C.A. Rosetti, nr. 26, Sector 2, Bucuresti si din Bd. Carol I, nr 57, Sector 2, București.

De ce va recomand acest produs pentru ca este natural, este delicios și poate fi consumat oricum.

8 comentarii la „Bine te-am gasit copilarie – Magiun de prune

  1. Un produs bun, gustos si sanatos…imi aduce aminte de vacantele de iarna de la bunici, de micul-dejun la care nu lipsea magiunul de prune facut de bunica mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *