Bornprettystore – accesorii cu stil

Buna dragile mele, hai sa va povestesc despre comanda mea primita de ceva vreme de la Bornprettystore.com.

A ajuns de mai bine de o săptămână dar din lipsa de timp nu am apucat sa va vorbesc despre ea. Mi-am comandat de 10$ câteva accesorii, sincer a fost o alegere destul de grea dar pana la urma am reușit sa aleg ceva.

Despre Bornprettystore.com ați mai auzit pana acum, sunt absolut sigura, nici pentru mine nu este nou site-ul, dar e prima comanda și sigur nu va fi ultima.

Comanda a ajuns la posta normala, nu la cea vamala lucru care ma bucurat enorm, nu am plătit nimic la ridicarea coletului, și sincer cred ca 5 minute m-am chinuit sa desfac coletul, asa de bine ambalate erau.

Comanda mea consta într-o pereche de cercei, un colier, o brățară și un elastic de par, din acela cauciucat care revine la forma inițială după folosire și nu lasă urma aceea de par strâns în coada după desfacere.

DSCN2065

Va spun sincer, acest produs este genial, auzisem de el dar nu credeam ca este asa de bun, de când îl folosesc nu mai găsesc fire de par rupte pe el, nu mai am nevoie sa înfășor la maxim elasticul pentru ca este suficient de 3 ori și nu am senzația aceea de strâns și nici nu mai am durerea de cap cauzata de acesta.

20150905_131624_resized

Acestea sunt accesoriile mele. Pe site veți găsi o gama larga de accesorii care mai de care mai frumoase la preturi foarte bune.

Va invit sa vizitați site-ul Bornprettystore.com secția accesorii și bijuterii și cu ajutorul acestui SRXT10 veți avea parte de 10% reducere.

Acestea sunt accesoriile comandate, îmi plac la nebunie și sunt tare mandra de alegerea mea. Hai și tu pe site și spune-mi ce iți place.

 bornprettystore

2 comentarii la „Bornprettystore – accesorii cu stil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *