Expertpat.ro -lenjerii de calitate

Bună dragile mele, ce faceti? Eu sunt foarte fericita, am primit comanda de la Expertpat.ro.

Totuși hai sa va spun cate puțin despre acest nou magazin online care mi-a atras atenția și care ma făcut sa comand o superba lenjerie de pat. Am plasat comanda vineri după amiaza și luni dimineața coletul a ajuns la poarta mea, sincer va spun îmi plac frimele care fac livrările destul de rapid.

Despre ExpertPat.ro nu am auzit multe lucruri, l-am găsit accidental în timp ce cautam lenjerii de pat, este un magazin foarte aprovizionat cu preturi foarte bune și produse de calitate.

Am achiziționat o lenjerie roz cu blue,  cu flori de cireș, foarte finuța și cu materialul foarte bun. Va spun sincer ca am un obicei tare ciudat, si primul lucru  care îl fac atunci când cumpăr lenjerii de pat le spăl,  ținând cont ca Maya sta foarte mult în pat , prefer sa fie spălate de mine, deși sunt sigura ca sunt curate. Ma surprins plăcut sa vad ca nu se decolorează,  culorile au rămas exact la fel, și asta ma bucura enorm.

Materialul este foarte bun, nu este acel gen de material, tip hârtie,  sau plastifiat, este bumbacos, ușor de călcat și de întreținut.

20150921_094203

Hai sa vorbim putin și despre site, este foarte bine aprovizionat, au pe lângă lenjerii si pilote, perne dar și lenjerii pentru copii.

Hai sa va arat ce mi-a plăcut de la secțiunea lenjerii pentru copii.

Lenjerie-Copii-Tweety-MIL205

Când am vazut aceasta lenjerie gândul mi-a zburat la Maya, este foarte colorata, si prețul este cu adevărat bun, costa 98.00 RON, este din bumbac 100%, si am găsit toate informațiile necesare pentru întreținerea ei, presupun ca nu doriți sa plătiți un produs de care nu va puteți  bucura pentru ca a-ți spalat-o la o temperatura necorespunzătoare materialului, ei bine cei Expertpat.ro vin în ajutorul nostru și ne oferă toate informațiile necesare.

Va spun sincer ca am făcut o pasiune pentru lenjeriile de pat, iubesc sa cumpăr și abia aștept sa le primesc, si sa le pun pe pat,  am aceasta pasiune de mult timp și tot de atunci caut lenjeria perfecta. În fiecare zi scriu pe google lenjerii pat și caut site-uri de specialitate, asa am găsit acest site, și recunosc ca zilnic sunt plăcut surprinsa de ce produse superbe au.

Hai sa va mai arat câteva,  si apoi revin cu câteva poze cu lenjeria de pat achiziționata de mine.

Imi plac lenjeriile 5D și vreau sa va arat ce îmi place de aici. Următoarea lenjeria reprezinta doua lucruri pe care eu le ador, Parisul și 5D, hai sa nu mai mărim suspansul și sa va arat lenjeria, nu?

a-145

Aceasta lenjerie intra în promoția 1+1 gratis,  costa 165 RON, si la fel ca celelalte produse prezentate pe site am găsit multe informații despre produs, dar și materialul din care este compus.

Sincer va spun as putea sa scriu multe despre acest site, pentru ca am doar cuvinte de lauda la adresa lor, pur și simplu produsele sunt foarte calitative și serviciile sunt foarte bune, pentru ca asa cum va spuneam mai sus, îmi plac firmele care onorează comenzile repede.

Acestea fiind spuse, va invit pe site-ul Expertpat.ro, pentru a vedea ce lenjerie va place.

Mai jos va las poze cu lenjeria primita luni.

Pupici.

20150921_100341

Pupici.

P.S. Culorile sunt exact ca cele din poza inițială,  camera mea e puțin cam întunecată și din cauza becului se vede asa.

2 comentarii la „Expertpat.ro -lenjerii de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *