Favoritele lunii August

august-favorites-review

Am început acest articol cu câteva emoții și cu o mare întrebare: „Despre ce sa scriu?” am dat o tura prin baie, am vazut produsele folosite luna aceasta și uite asa au început sa curgă cuvintele.

Nu ma așteptam sa am atâtea produse, ma gândeam la maxim 3-4, dar de unde…sunt mai multe și sunt tare incantata, sper sa va placa ce a ieșit.

Voi începe cu doua șampoane foarte dragi mie, pe care le recomand și le voi recumpara.

Amândouă sunt de la Farmec, unul cu argan și unul cu Aloe Vera,  amândouă miros super și ambele lasă parul moale și ușor de coafat.

IMG_0306IMG_0307

Un alt produs drag de care vreau sa va spun este o masca cu argan tot de la Farmec.

IMG_0303

Am terminat cu parul și trecem la corp, am primit un scrub pe care îl ador, am făcut și un review la acesta, îl recomand.

IMG_0309

De la corp trecem la fata, mi-am cumpărat o trusa de farduri, îmi plac culorile sunt naturale și foarte finuțe.

IMG_0310_Fotor_Collage

Doua oje mi-au făcut cu ochiul luna aceasta, un Base coat/top coat de la Miss Sporty, si una de la Gabrini, o culoare turbata :).

IMG_0301

Bioderma ma ajuta sa rezolva o problema dermatologica, si prin asta a devenit o favorita lunii august.

IMG_0308

Acestea sunt produsele mele preferate din luna ce tocmai sa incheiat, pentru unele veti gasi review-uri deja scrise pe blog, la categoria beauty, pentru altele vor urma, voi ati incercat pana acum vreun produs din cele mai sus mentionate?

8 comentarii la „Favoritele lunii August

    1. Multumesc, sa stii ca la tine m-am gandit la tine cand l-am postat, daca il vei vedea :), merci tare mult ca esti aici, si ca iti place paleta, eu o ador 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *