Favoritele lunii Sepembrie

DSCN2229

Hei ce faceti? Am început sa scriu acest articol cu câteva zile înainte pentru a nu uitat nimic important. Va spun sincer ca nu eram genul de persoana uituca,  dar de ceva vreme sunt cu capul în nori, sunt foarte obosita și foarte prinsa cu treburi.

Hai sa incepem, va voi spune ce nu mi-a plăcut întâi : urăsc schimbările de anotimp, organismul meu se adaptează tare greu la schimbările de clima și de aceea sunt mereu obosita, si dormi precum ursul când hibernează,  la fel patesc când trecem de la iarna la primăvară și de la vara la toamna :(, îmi este tare greu și de aceea sunt mai absenta.

Hai sa incepem cu favoritele acestei luni ce tocmai se încheie :).

Au venit bluzele de la shein pur și simplu le iubesc, un ootd nu știu când voi face ca nu prea ies din casa :(.

DSCN2063

Iubesc sa îmi fac unghiile, nu mai știu cat timp a trecut de când le-am avut făcute cu gel, si chiar dacă nu prea mai rezista ( se rup imediat ) iubesc sa am grija de ele, mi-am cumpărat tatuaje și matrite pentru diferite modele, sunt foarte încântă de ele.

12019946_972553469468410_8308432020382014793_n

Am terminat un deodorant de la Farmec și va spun sincer ca îl recomand, eu m-am înțeles foarte bine cu el.

DSCN2233

 Gelurile de dus Dove sunt deja indispensabile pentru mine, le ador și le folosesc zilnic.

DSCN2232

Măștile de la 7theven sunt un must have al acestui sezon, le ador și tenul meu este în al șaptelea cer după fiecare utilizare.

DSCN2099

Si ultimul produs este o lotiune de corp de la Ziaja ( jaja ) cu argan care miroase absolut demential – revin cu review cat de curand posibil.DSCN2234

Hmm cam acestea sunt preferatele acestei luni, voi revenii cu review-uri pentru măștile folosite dar și cu noile manichiuri.  Pupici și va mulțumesc ca a-ți fost alături de mine și azi,

 Voi ce produse ati folosit luna aceasta?

Pupici

8 comentarii la „Favoritele lunii Sepembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.