Fumeaza sanatos

Bună dragi mei, ce faceti? Deși nu sunt o fumătoare azi vreau sa vorbim despre țigări, fumat, si țigări electronice.M-am hotărât sa deschid acest subiect pentru ca tocmai am avut o discuție cu soțul despre fumatul în casa și prețul unui pachet de țigări.

Soțul meu fumează pe zi aproximativ doua pachete, depinde de cum este la munca sau ce companie are, sa fim serioși asta înseamnă o suma de bani destul de mare pe luna daca ar fi sa calculam. Am inceput sa caut informații despre țigările electronice și a  găsit acest magazin online e-tigari-electronice.ro, un magazin cu 4 puncte de desfacere în Iași și doua magazine online, și cu foarte multi clienți mulțumiți.

Am luat legătura cu persoanele care administrează acest magazin și mi-au spus ca aceste țigări sunt mult mai sănătoase decât cele normale, dar ca și cele obișnuite la secția e-lichide găsești diverse arome, care mai decare mai atrăgătoare și perfecte pe gustul oricui. Sincer am decis sa ii cumpăr și soțului una, mai ales ca rezervele pot conține nicotina, dar asa scap de scrumul de prin casa și de fumul urat mirositor.

Am vazut ca bateriile sunt reîncărcabile și se pot încarcă la calculator, în mașina sau cu ajutorul încărcătorului de perete, astfel nu va rămâne niciodată fără baterie.

Pe acest site veți găsi pe lângă țigarea propriu-zisa cat și accesorii și atomizatori, tot ce ai nevoie la un simplu click.

Eu am răsfoit site-ul și am găsit multe informații utile, dar am reușit sa ii demonstrez soțului ca aceasta tigare este mult mai avantajoasa, mai ales ca rezervele sunt reîncărcabile astfel poți fuma sănătos doar reincarcand rezerva și nu mai plătești prețul unei țigări noi.

Va invit sa vizitați acest site și sa vedeți beneficiile acestor țigări electronice, pe mine ma convins și de acum soțul meu fumează sănătos.

2 comentarii la „Fumeaza sanatos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *