Steluta lunii septembrie

Buna, cred ca deja stiti ca lunar extrag o steluta, mai exact un proiect pentru luna in curs :), ei bine luna trecuta am extras o steluta legata de un site cu haine mai exact sa fac o comanda de acolo, coincidenta a fost ca au avut transportul gratuit si cum aveam adunate 6000 de puncte am profitat de acest lucru si am facut comanda.

Azi am primit avizul ca hainutele au ajuns la oficiul postei vamale, si luni pe 14.09 ma duc sa le ridic :), sincer mor de emotie daca imi vor veni :)).

Promit sa revin cu poze si cu impresii despre aceste haine comandate.

Am extras steluta pentru aceasta luna, si pe ea este urmatoarea provocare :

„Sa scot bani din lucreazaonline.ro” asta scrie pe steluta, ei bine deja se stie ca imi plac site-uri de unde pot scoate bani, desi sunt acasa in concediu de crestere copil nu imi place sa stau degeaba si sa astept sa vina banii, prefer sa fac ceva in privinta aceasta.

Momentan site-ul nu mai functioneaza, sper sa il repare administratorul, si sa reusesc sa fac bani cu el – promit sa va tin la curent.

20150912_132051

Pupici

6 comentarii la „Steluta lunii septembrie

    1. Zilele urmatoare va aparea un articol cu hainutele cumparate, dar doar 4 dintre ele, pentru ca una mi-a fost mica si am dat-o cuiva cadou inainte sa ii fac poza :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *