A sosit ziua cea mare

Încep vara în forță, deși în aceasta perioada a anului fiecare om normal visează la mare, plaja, vacanta și excursii care mai de care, eu ma bucur ca am parte de un nou început și de un nou loc de munca. Încă de prima data când am păsit pe ușa de la intrare a biroului am simțit ca acest loc este al meu, ca aici ma simt ca acasă, și ca acolo vreau sa fiu.

M-am acomodat rapid și colegii m-au acceptat foarte repede în grupul lor și asa timpul a trecut numai decat, a venit sfârșitul anului și tot odată petrecerea de sfârșit dedicata acestuia.

Din momentul in care am auzit de aceasta petrecere mi-am tot facut idei despre cum sa ma imbrac, cum sa imi prind parul ca totul sa fie perfect.

Castigatoarea a fost o rochita neagra, nu foarte scurta dar nici foarte lunga, perfecta pentru aceasta ocazie, un spic finut si gata totul era stabilit.

Nu luasem in calcul un singur lucru…urma sa port un ciorap culoarea piciorului, deci era nevoie neaparat de epilat.

Ma bag în pat cu o seara înainte de ziua cea mare și la miezul nopții ma trezesc plina de groaza, totul era perfect mai puțin picioarele mele, noroc ca în urma cu ceva timp am găsit pe tpb.ro kituri pentru epilat la preturi uimitoare și mi-am comandat unul. Am optat pentru kitul pentru epilat Free Mix, si am primit acasă șapte rezerve de ceara, un aparat și un pachet benzi de unica folosita.

kit-epilat-cu-ceara-free-mix-tpbro

M-am dat jos din pat, am ales rezerva preferata, si m-am pus pe treaba, intr-o ora aveam picioare de zeița gata pentru petrecere.

Recunosc ca ador acest kit, am dat putini bani pe el și îl folosesc de fiecare data când am nevoie, am căpătat experienta și acum totul este mult mai ușor.

Unele prietene ma întrebau care este treaba cu acest kit și dacă își merita banii, pai răspunsul este simplu: nu as mai folos alta metoda de epilat niciodată. Cat despre tpb.ro este un site foarte serios cu persoane care știu ce înseamnă calitatea produselor și al serviciilor.

Ziua cea mare a venit, mi-am pus rochita aleasa, m-am coafat exact asa cum mi-am imaginat o vara întreagă, un make-up perfect a completat aspectul din seara petrecerii, si bineînțeles picioarele de zeița realizate cu ajutorul kit-ului pentru epilat Free Mix, m-am îndreptat spre locația stabilita și am petrecut pana în zori cu colegii mei.

A fost o seara perfecta, abia aștept următoarea petrecere și cu siguranță anul viitor tot la tpb.ro voi apela.

  Am scris acest articol pentru ca particip la Proba 4 din cadrul SuperBlog 2015

3 comentarii la „A sosit ziua cea mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *