Amprenta mea

Cu pași timizi am început sa meșteresc ceva, un cercel, o bratarica, un plic…dar parca prea banal, era o atenție pentru cineva drag, prietenele au început sa ceara cadoul perfect pentru persoanele dragi…și asa am evoluat.

Asa a pornit pasiunea mea, dar totuși încă de când ma știu îmi plac lucrurile personalizate, nu îmi plac cele banale, fără o amprenta personal…asa era și acum, trimiteam plicuri cu cadouri peste tot dar totuși eram incompleta , îmi lipsea ceva, dar ce?

Am început sa caut, și am realizat…lipsea amprenta mea…ceva ce ma reprezenta cu adevarat, am găsit răspunsul într-o stampila, una care sa spună marca Alinapink.

Am intrat pe Colop și am găsit fix ceea ce cautam, aici am putut sa îmi fac stampila perfecta pentru mine, am comandat-o și ajuns imediat…de cum am vazut-o știam ca ma completează.

Am făcut-o asa cum mi-a plăcut mie, sa arate exact asa cum vreau eu și mesajul sa fie pentru sufletul fiecărui viitor purtător de accesorii handmade.

colop_stampila_la_inaltime_superblog

Pe site-ul Colop.ro am găsit modalitatea de personalizare a stampilei, nu era aceea clasica și plictisitoare care nu te atrage, era colorata, în ton cu lucrurile create de mine.

Pe lângă cea cu mesaj am comandat și câteva speciale pentru a personaliza plicuri, agende sau diferite scrisori pentru destinatari speciali.

Cu ajutorul celor de la Colop.ro ma simt completa, acum pe lângă accesoriile realizate fiecare plic, este personalizat și fiecare mesaj care însoțește aceste comenzi sunt speciale la fel ca persoanele care le vor purta.

In concluzie Colop.ro reprezinta fericirea adusa fiecărui client în parte, doar nu degeaba poți găsi aici poti creastampila fericirii.

stampila_casatorie_colop_superblog

Acestea fiind spuse, eu sunt completa ca și artizan, clienții mei sunt fericiți și se simt speciali cu ajutorul Colop.ro.

 Am scris acest articol pentru ca particip la Proba 3 din cadrul SuperBlog 2015

Un comentariu la „Amprenta mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *