Aproape magician

A fost o data ca niciodată o fata care visa sa fie magician, ea făcea parte din cea mai renumita familie de magicieni din ținutul Parfumeria. Aceasta se numea Allyna și era foarte frumoasa, avea parul blond și ochii albaștri de safir.

Viata fetei era grea, pe lângă faptul ca nu avea încă puteri magice, surorile ei mereu ii făcea feste din aceasta cauza și mereu râdeau de ea spunându-i ca ea este om nu este magician ca restul familiei.

Într-o zi când fata cea mica s-a saturat de farsele surorilor ei, pun la cale un pariu. Pariul suna asa: prima care găsește o cale de a atrage toți băieții din ținutul Parfumeria primește absolut tot ce dorește tot restul vieții.

Cum Allyna voia sa scape cu orice preț de farsele surorilor ei, a început sa caute soluția zi și noapte.

Surorile ei făceau tot felul de vrăji pentru a câștiga pariul dar nimic nu rezista și nu avea efectul dorit.

Într-o zi Allyna a plecat să caute ingredientele magice pentru a creea poțiunea perfecte pentru a câștiga pariul, cum nu avea puteri magice cauta o alta modalitate de a face aceasta poțiune.

Ajunsa în pădure începe să adune ingredientele, o data adunate toate cele necesare, cauta o palarie magica și punea in ea: floarea pasiuni, putina iubire, cateva zambete, cateva raze se soare pentru a incalzi inima oricui, cateva stele ca fiecare are povestea lui si bineinteles multa dorinta, acestea fiind puse la un loc au creat o potiune care avea un miros imbatator dar in acelasi timp perfect.

Când a reușit a pus rezultatul într-o sticluță de parfum și a numit-o Mad Potion fragrances, fiecare băiat din ținut se îndrăgostea imediat ce simțea mireasa poțiuni, și astfel Allyna a câștigat pariul.

Cu timpul poțiunea a fost distribuita și în alte ținuturi, asa potiunea a devenit renumita si Allyna a gasit un print perfect care nu era magician si care o acceptase asa cum era.

superblog-katy-perrys-mad-potion-coty-sponsor-superblog

Aceasta este povestea mea, eu sunt Allyna, si daca as fi magician acelea ar fi ingrendientele pe care eu le-as folosi pentru a face potiunea perfecta.

Cu acest articol particip la Superblog2015

10 comentarii la „Aproape magician

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.