Cu STAR visele devin realitate

Orice persoana are un vis, ei bine eu nu sunt excepție de la regula, doar ca situația financiara nu a fost alături de mine pentru a reuși să îndeplinesc acest vis, totuși cred cu tărie că dacă iți dorești cu adevarat primești.

Am început să lucrez la vârsta de 18 ani, în același timp făceam și facultatea, și cu toate ca locurile de munca avute îmi plăceau foarte mult, eu visam la un singur lucru, să am cofetăria mea.

Acesta este visul meu : propria mea cofetărie.

Anii de munca mi-au servit la ceva și anume, am putut aplica pentru un împrumut la Banca Transilvania. M-am înscris la programul STAR și vreau să vă spun că nu simt acest împrumut. Am primit un card de cumpărături cu 5000 EURO,  din care cu ajutorul partenerilor BT am reușit sa îmi cumpăr toate cele necesare unei cofetarii.

mecanism

Am început să răsfoiesc lista de parteneri, și m-am bucurat sa vad că pe ea și găsesc nume mari precum: Emag, Evomag, Altex, Domo, Media Galaxy, aceștia sunt doar câțiva, am găsit și alte tipuri de parteneri cum mi-au mai rămas bani am profitat pentru a-mi schimba garderoba, dar nu doar a mea cât și a soțului, am ales magazine chic cu produse frumoase, cum ar fi: Benvenuti, Donna Mia, Ecco, Magazin Catwalk, 1Dress2Wear, BSB, Emporio Armani, și lista poate continua.

Recunosc ca îmi place conceptul de rate fără dobândă, asa este mult mai ușor și comod pentru mine și o data începută afacerea știu sigura că voi putea returna bani foarte ușor.

In urma semnării contractului am primit un card de credit cu suma de 5000EURO, și cu acesta am făcut toate cumpărăturile necesare pentru cofetăria mea.

card-star-forte

Ceea ce mi s-a părut interesant este faptul că în urma cumpărăturilor realizate cu cardul primești puncte, și în cazul în care cumperi din alt magazin care nu se afla în lista partenerilor primești 0.3% pentru magazine aflate pe teritoriul României  și 0.1% pentru magazinele din străinătate, iar în magazinele partenere primești pana la 15% din valoarea cumpărăturilor.

Trebuie menționat că 1 punct = 1 leu, deci este foarte avantajos.

Daca vrei sa știi câte puncte ai acumulat, ai patru variante, prima: întrebi vânzătorul dacă magazinul face parte în lista de parteneri, a doua: suni la serviciul call center *8028, trei: poți întreba în orice unitate BT și patru cu ajutorul internet banking.

Eu ma bucur de alegerea făcută, astfel visul meu de a avea propria cofetăria s-a împlinit, și va pot spune sincer că vă aștept cu bratele deschise în Alinapink pastry.

Cu acest articol particip la Superblog2015 proba 7.

Un comentariu la „Cu STAR visele devin realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *