Haul -Pentru Corpul Tau

DSCN2524

Buna dragile mele, din punctul meu de machiajul este foarte importat pentru o fata.

Candva nu ma interesa asa de mult acest subiect dar acum totul sa schimbat, recunosc ca sunt lucruri care inca nu le stiu dar le invat eu pe parcurs.

De site-ul Pentru Corpul Tau am auzit accidenta, dar aici am gasit multe lucruri folositoare și sincer ador magazinele unde găsesc tot ce am nevoie.

Nu m-am putut abține și mi- am comandat și eu câteva produse, si vreau sa vi le arat bineînțeles și tot odată sa va invit sa vizitați acest magazin online.

Voi începe sa va povestesc despre rimel, pentru mine contează foarte mult peria, nu îmi plac noile periuțe -acele din plastic – îmi plac cele normale, si asa este și acesta, deci un mare plus. Este prima data când folosesc produse Farmasi, deși am auzit de mult timp de ele, în zona în care locuiesc nu le-am găsit.  Îl puteți cumpăra de aici cu 24 RON.

DSCN2520 DSCN2518

Cel de-al doilea produs îl reprezinta o pudra, deși aveam una mai veche…pe care nu am folosit-o niciodată  ( nu ii vedeam rostul ) acum am înțeles ca pentru un machiaj impecabil o zi întreagă este foarte important, asa ca mi-am comandat și eu una și sunt foarte încântă de ea. O găsiți aici cu doar 11 RON.

DSCN2515 DSCN2517

Un al produs indispensabil unui make-up perfect îl reprezinta corectorul, aici am ales marca Kalos,o marca pe care deja o ador, si o folosesc de ceva vreme. Acest corector costa 6.20 RON și îl găsiți aici, eu am ales culoarea bej natura pentru ca se potrivește cu tenul meu.

DSCN2522

Si cum nu puteam finaliza comanda fata doua oje, mi-am ales de la Farmasi, doua lacuri de unghii, sunt foarte finuțe și de efect. Una poate fi folosita peste alta oja pentru a ii da un efect foarte chic unei manichiuri, si ce-a doua este un loc cu sclipici foarte fin mov. Le ador pe amandoua,  si abia aștept sa le folosesc intr-o manichiură.  Pe cele doua oje am dat 6 Ron și 8 Ron și le găsiți aici și aici.

DSCN2513

Va recomand acest magazin online pentru ca veți găsi multe lucruri interesante la preturi uimitoare. Acestea fiind spuse spor la cumpărături.

Voi ați folosit vreunul din aceste produse?

Pupici!

6 comentarii la „Haul -Pentru Corpul Tau

    1. Nici eu pana acum, dar le ador, cel putin cele incercate sunt super :), ojele sunt primele pentru moment dar cred ca imi voi mai cumpara si altele. Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *