Ileana Cosanzeana unde esti?

Îmi amintesc și acum chinul prin care treceam când eram mica, nu va gândiți ca aveam un par lung, si greu pieptănat, ba din contra eram fetita care avea parul scurt,  tuns castron sau bros…depinde de „frizer” și îl punem în ghilimele pentru ca frizerie era în balconul apartamentului în care locuiam și ma tundea un vecin mai priceput. Parca și acum îl aud cum spune „ce par pisicos are, m-au trecut toate căldurile și încă nu am terminat de tuns.

Prin asta trecea mereu parul meu, târziu am reușit sa le explic părinților ca eu vreau sa am parul lung, ca Ileana Cosanzeana din poveștile citite în copilărie,  parul lung și blond…mai ales ca sunt blonda încă de când ma știu.

Totul sa schimbat o data ce am crescut, acum am parul lung, si acesta trece prin multe încercări destul de des, ba cu placa, ba ondulator, dar cel mai des vopsit, am renunțat la blond pentru șaten…dar acum am și un aliat de nădejde și anume un șampon anti-cadere de la Farmec, si acum am un par frumos și sănătos,  foarte rezistent și plin de vitalitate.

farmec_superblog

Despre Farmec știu multe lucruri, si stiu ca Farmec înseamnă produse românești de calitate, în aceasta expresie poți descrie aceasta marca.

Am ajuns sa folosesc acest gama pentru ca parul meu de Ileana Cosanzeana șatena acum începea sa își piardă din strălucire,  si sa cada foarte rău, am aflat de aceasta noua gama și am început sa o folosesc, va spun sincer ca am început sa vad rezultate,si pot spune clar și răspicat ADIO PAR CĂZUT.

De ce voi alege pe viitor Farmec, pai este simplu…doar cu el pot avea o zi perfecta și parul meu poate fi exact asa cum mi-am dorit încă din copilărie.

Dacă vreți și voi sa fiți mereu la curent cu noutățile Farmec intrați aici și farmecul va fi mereu de partea voastră.

 probe_farmec_superblog

Am scris acest articol pentru ca particip la Proba 2 din cadrul SuperBlog 2015

3 comentarii la „Ileana Cosanzeana unde esti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *