Imi doresc – KalimeraMark.ro

Hei! ce faceți dragile mele? Vreau pentru început sa va mulțumesc ca sunteți alături de mine.

Recunosc ca nu sunt tocmai o fashionista, nu ies mereu din zona mea de confort dar mereu vreau sa o fac, deși…uneori ajung tot la jeansi și tricou :D.

Pentru mine contează mult sa ma simt bine într-o ținuta, pot rochițe, sau fustițe  – rar -dar atunci când o fac trebuie sa ma simt sexy, sa spunem asa.

Despre KalimeraMark nu știu foarte multe, dar sincer hăinuțele prezentate sunt superbe, deja am puse în cos câteva dintre ele și vreau sa va arat și vouă ce mi-a făcut cu ochiul, deși sincer…toate sunt absolut fabuloase. 

Voi începe cu tricourile, îmi plac cele colorate, cu desene haioase.

kalimera - 1

link

Recunosc ca acest tricoul l-as purta non-stop, îmi plac culorile, sunt exact pe gustul meu și sincer este primul lucru pus în coșul de cumpărături.

Un alt tricou wow, este acesta…pur și simplu îmi place.

kalimera - floral

Link

Deși nu sunt tocmai genul care poarta ținute office, cămășile ma atrag, îmi place sa le îmbrac uneori și sa le accesorizez în funcție de ocazie.

kalimera - camasa

link

Sa ieșim putin din zona mea de confort vreau sa va arat o rochie absolut superba, sincer dacă ar fi sa fac cununia a doua oara pe aceasta as purta-o.

kalimera - rochie

Link

O ador este fabuloasa, pur și simplu nu am cuvinte sa o descriu.

Aceasta geaca respecta toate criteriile mele atunci când trebuie sa aleg o geaca. Îmi place ca se strage jos, urăsc gecile largi si îmi place modelul de la guler…ce mai este perfecta.

kalimera - geaca

Link

Aceasta sunt primele mele alegeri, va spun sincer ca acest site este plin de hăinuțe minunate, va invit sa îl vizitați și sa îmi spuneți ce va place.

Pupici

32 de comentarii la „Imi doresc – KalimeraMark.ro

  1. Mă uit de câteva zile bune pe site-ul lor şi tot nu mă pot hotărî ce să comand. 🙂 Am vrut să citesc şi câteva review-uri şi aşa am ajuns la postarea ta.

    Dacă ţi-ai comandat deja tricoul de la ei, poţi să îmi spui şi mie, te rog, dacă materialul este oarecum transparent (întâmpin destul de des problema aceasta la tricourile albe 🙁 şi vara nu merg purtate cu altceva dedesubt) şi dacă mâneca se termină chiar la umăr sau se continuă puţin şi în jos?

    1. Buna, nu mi-am comandat tricou, mi-am luat o rochita, si sincer calitatea este exceptionala, merita toti banii, sunt foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *