In al 7-lea cer cu 7th Heaven

DSCN2099Hei, fetelor sunt foarte fericita, am ocazia sa testez 6 măști minunate, si sincer mor de nerăbdare.

Am primit o cutie plina cu bunătăți de la 7th Heaven, o cutie superba unde am găsit 6 măști diferite, foarte bune, cu ambalaje apetisante și arome care mai decare mai delicioase.

Va spun  sincer ca au făcut un lucru foarte bun ca au menționat pe ambalaj ca nu se poate manca, deoarece mirosul acestora este este foarte apetisant.

Pentru inceput vreau sa specific ca 7th Heaven este defapt Montagne Jeunesse – si-au schimbat numele, si sincer cred ca acesta este perfect pentru ei, li se potriveste pentru ca in al saptelea cer ajungi cand folosesti aceste masti.

Eu am inceput cu cea de capsuni, primul lucru care il remarci este mirosul, este delicios, dulce si te duce cu gandul la iaurt cu capsuni.

masca 7th Haven 1

Cum spuneam mirosul este primul lucru care il observi, cel de-al doilea il reprezinta, mici granule aflate in compozitia mastii.

Am asteptat cuminte sa treaca cele 15 minunte si rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Pielea a ramas finuta, catifelata si parfumata si foarte hidratata.

masca 7th Haven masca 7th Haven 2

Pe spatele plicului veti gasi toate informatiile necesare pentru o utilizare corecta a acestor masti.

Recunosc ca este prima data cand folosesc aceste masti, si pe viitor o voi face mai des, m-au cucerit inca de la prima utilizare.

Voi ati incercat aceste masti? Eu le ador si vi le recomand.

Apropo cei de la 7th Haven au o supriza pentru noi, pe site-ul lor my7thheaven.ro au un concurs unde puteti castiga zeci de seturi de masti,va invit sa va inscrieti – deci aici va puteti inscrie, mult succes!

Pupici

P.S. Ramaneti alaturi urmeaza un nou articol cu o alta masca testata, vreti sa testez vreuna anume, sau ales eu?

7 comentarii la „In al 7-lea cer cu 7th Heaven

  1. De data asta am ratat campania pentru ca am fost plecata dar cu siguranta sunt nerăbdătoare sa încerc măcar una! ♡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *