Lapte protector pentru corp cu ulei de argan – Ziaja

 Cu mult timp în urma am început sa folosesc produse pe baza de ulei de argan, chiar va spuneam ca am o pasiune pentru acest ulei.

Cum spune și titlul azi vreau sa va povestesc despre o loțiune de corp de la Ziaja  ( Jaia – se pronunță ) tot cu ulei de argan.

Am descoperit aceasta marca cu ajutorul unei prietene, mi-a făcut cadou o loțiune cu lapte de capra – recunosc ca inițial nu ma atras foarte tare și am depozitat-o într-un colt de dulap dar curiozitatea ma făcut-o sa o testez și am rămas plăcut impresionata de cât de buna a fost aceea loțiune.

Asa am ajuns la incerc mai multe produse de la aceasta firma, si asa am  început sa folosesc aceasta noua loțiune din ziua în care am primit coletul, va spun sincer mirosul este demențial, intra foarte repede în piele.  Lasa pielea catifelata și hidratata.

DSCN2252

Îmi place pompița pentru dozaj, da fix cantitatea de care ai nevoie, astfel nu faci risipa de produs.

Cum va spuneam îmi place mirosul lui, persista destul de mult timp și nu este înecăcios. Pielea rămâne hidratata și foarte finuta la atingere, nu lasa piele grasa.

DSCN2257

Il folosesc in fiecare seara si cu toate acestea recipientul nu a ajuns nici la jumatate, deci este destul de spornica.

Daca nu gasiti produsele lor in farmacii puteti sa-i contactati pe facebook Face Bucharest (importatori si distribuitori din Romania) sau pe mail:comenzi@facebucharest.ro

DSCN2253 DSCN2255

 Voi ati incercat pana acum Ziaja?

Pupici

5 comentarii la „Lapte protector pentru corp cu ulei de argan – Ziaja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *