O mie si una de …arome

A fost o data ca niciodată o povestitoare care trăia în Orientul Mijlociu pe nume Șeherezada, era frumoasa și plina de ințelepciune. Ea spunea multe povesti, care mai de care mai frumoase si pline de talc, în aceasta seara a ales sa îmi spunea o poveste cu aroma de cafea.

Povestea începe într-un palat mare și frumos, exact ca cele din basmele de demult, doar ca aici totul miroase a cafea, avea culoarea cafelei și totul arata delicios.

Brusc totul dispare, caut în stânga și în dreapta și nimic, nu castel, nu Șeherezada, nu cafea, totul a fost un vis…un vis cu aroma de cafea.

M-am trezit și am început căutarea: am găsit pe magazinul MarketOnline.ro cafetiera perfecta pentru a transforma visul în realitate.

Am cautat și am comparat pana am ajuns la un singur rezultat : cafetiera Arzum profesionala, o cafetiera care transforma o simpla cafea într-o licoare magica, menita sa te ducă pe țărmurile Orientului Mijlociu, în palatele turcești alături de frumoasa Șeherezada. Aceasta cafetiera am găsit-o la promotii cafetiere, nu îmi vine sa cred nici acum ca aceasta minunata cafetiera exista.

Am început deja sa simt aroma cafelei făcută cu aceasta cafetiera și vizitez zilnic MarketOnline.ro pentru ca am găsit lucruri absolut super.

logo

M-am pus înapoi în pat și visul a revenit, doar ca acum totul se schimbase, Șeherezada eram eu, și serveam licoarea magica unui print frumos, care sorbea tacticos și asculta cu mare interes poveștile pline de talc spuse, aroma de cafea plutea în aer și cafea la ibric a fost înlocuita cu cafeaua făcută la cafetiera Arzum – aceeași aroma o alta tehnologie.

Am scris acest articol pentru ca particip la Proba 1 din cadrul SuperBlog 2015.

Un comentariu la „O mie si una de …arome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.