Adio seara romantica

Vine soțul acasă bine dispus și îmi spune, iubita mea îmbrăcate în ceva frumos că luam cina în oraș, hai să profităm că fetița e la mama ta și hai să avem o seara romantica cum nu am mai avut de mult, zis și făcut,  îmi iau cea mai frumoasă rochia, pantofii cu toc și ca niciodată în treizeci de minute am fost gata.

Plecam foarte entuziasmați de acasă si zâmbim ca doi adolescenți unul la celălalt pana ajungem la restaurantul ales de sotul meu pentru a începe seara magica. Luam cina în tihna, mai o gluma nevinovata mai un apropo seara se încheie.

Când să plecăm spre casă mașina nu mai pornește,  soțul un tip vulcanic începe să comenteze, că e vina mea ca a ales o baterie auto la mana a doua, că dacă îl ascultam pe el acum nu mai aveam această problemă. 

Încerc să îl ignor și încep să caut un magazin de baterii auto, de unde putem cumpăra o noua baterie,  dar în același timp caut un specialist pentru a putea ajunge acasă în seara respectivă.

După ce am găsit un super magazin cu baterii auto Vartaîncep să îi spun și lui despre el dar în loc să asculte mă repede și nu mă lasa să vorbesc, mă supăr și îi spun că eu sun la un taxi și mă duc acasă,  îl las cu prețioasa lui mașină și plec.

Înțelege că nu a reacționat corect și mă întreabă despre ce magazin vorbesc,  ii zic că pe bateriiauto.net am găsit bateria perfectă pentru mașină lui, că avem trei modalități de a comanda, și că o poate comanda chiar acum că încă nu ii putem găsi acolo având un program de lucru între orele 10.00-20.00 și dacă ii sunăm scăpăm de cautat bateria pentru că ei au experienta și știu exact ce avem nevoie, și pe lângă asta pot monta chiar ei bateria pe mașină.

După ce aude acest lucru se mai luminează la fata și îmi cere mai multe detalii dar și numărul de telefon pentru a comanda bateria. Am lăsat mașină în parcarea restaurantului și a doua zi am fost împreună cu un specialist să o luam, acesta a venit cu bateria ideală pentru mașina noastră,  a montat-o în câteva minute și ne-a dat si sfaturi prețioase despre cum putem întreține mașină mai bine. Tot acesta a preluat bateria veche pentru a fi reciclata astfel am scăpat de problema aruncării acesteia.

După ce mașina a fost reparată soțul meu a recunosc că aceste servicii sunt foarte utile, că nu s-ar fi gândit niciodată să caute baterii auto pe internet și că pur și simplu este cea mai utilă variantă de a cumpăra o bateria dar și de-a găsi serviciile necesare pentru orice problema, pe lângă asta a recunoscut și că acest site este cel mai bun în acest domeniu.

Deși seara a fost stricată din cauza acestei defecțiuni,  mă bucur că i-am arătat beneficiile internetului dar și a deplasării specialiștilor la locul problemei.

Acest articol participa la Superblog 2015, proba 17.

10 comentarii la „Adio seara romantica

  1. Cred ca ar fi fost putin indicat sa-si pastreze calmul dupa o asa noapte. V-ati simtit bine si momentul trebuia sa ramana in acelasi stadiu, indiferent de situatie. Nu era capat de lume, oricum e bine ca totul s-a terminat asa cum trebuia.

    1. Asa este, dar asa e el, se supăra din nimicuri, :), se agita dar ii trece repede. Mai plănuise ceva și i s-au stricat planurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.