Cu muzica totul e mai frumos

Fiecare persoana are o mod in care face treaba, asa si eu, si consider ca daca esti in companie melodiilor preferate totul meu mult mai bine si este mai frumos.

Ca fiecare persoana in fiecare zi am cate ceva de facut, ba curatenie, ba mancare, ba sa ma joc cu pitica mea, fie sa scriu un articol pentru voi, o fac mereu in compania muzicii,desi recunosc televizorul merge in permanenta atentia mea este mereu atintita asupra canalului de youtube George and Stefania Calofir, si vreau sa va arat si voua cateva melodii minunate care te fac mereu sa te binedispui indiferent de starea avuta.

Stefania Calorif canta coveruri, si aceastea sunt recunoscute in intreaga lume, canta perfect in engleza, spanioala, romana chiar si in chineza. A început sa cânte de la vârsta de cinci ani, a vizitat întreaga lume și si-a găsit iubirea în România, au întemeiat o familie și au împreună un băiețel pe nume Flavius.

Cu toate astea a reușit sa îmbine viata de familie cu viata artistica și sa aibă o succes pe ambele planuri.

Dacă ar fi sa aleg o melodie ar fi foarte dificil pentru ca are o voce uimitoare care se poate adapta oricărui tip de melodie, fie jazz, fie folclor.

 Am descoperit aceasta artista cu ajutorul unui prieten și recunosc ca ii spun recunoscătoare,  pentru ca asa am găsit o artista minunata, cu o voce excepțională. O melodie superba este aceea cantata împreună cu soțul ei George Calofir, o melodie ritmata care pune în valoare vocea ei superba dar scoate în evidenta și valoarea soțului ei de organist

Acestea fiind spuse va las în compania aceste vocii minunate, si va invit sa va abonați pe canalul ei de youtube menționat mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *