Cu Philips viata e mai ușoară

„Mami, mami vreau mic dejun ca-n filme” „Iubito nu faci și tu ceva bun, prăjiturile din alea delicioase de cum numai tu poți sa le faci”.Aceste cuvinte le aud zi de zi,hai sa va explic ce înseamnă mic dejun ca-n filme pentru început: clătite,  oua prăjite,  șuncă,  si suc de portocale proaspăt stors, faimoasele prăjituri necesita mult timp și multe ustensile de bucătărie.

În fiecare zi fetita mea și soțul meu vrea suc proaspăt stors și prăjituri de care nici măcar nu se ating  dar pe care le cer de fiecare data, fără sa se gândească ce înseamnă acest lucru pentru mine, nu ma înțelegeți greșit ador sa ii vad fericiți,  dar urăsc faptul ca nu am aparatura necesara pentru a face acest lucru.

Acest lucru îl spun soțului de fiecare data când cere prăjituri,  si mereu primesc răspunsul: lasă puiu ca poate le primești de Mos Crăciun.

Desi durează sa îndeplinesc dorințele niciodată nu ii refuz, dar azi ceva s-a schimbat. Imi pun sortul frumos colorat, îmi prind parul pentru a nu avea o vreo supriza, si ma apuc de treaba, nici bine nu separ ouăle,  ca se aude soneria.

La ușa un băiat tinerel, si îmi spune ca e de la curierat și ca are trei colete pentru mine, iau coletele și intru în casa destul de mirata, îl întreb pe soț dacă știe ceva de ele, și acesta îmi spune ca nu, si ma întrebat mirat ce se afla în cutii. Ii spunea habar am și încep sa le desfac.

În prima cutie găsesc un frumos robot de bucatarie, m-am bucurat enorm când am văzut aparatul, deși nu intelegeam încă cine le-a trimis.

philipshr7762001

Acest aparat are multe funcții,  si se poate folosii cu usurinta, dar hai totuși sa va spun ce scrie pe cutia lui:

  • Motor de 750 W pentru procesare puternică, Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare, Accesorii pentru a îndeplini cu uşurinţă peste 28 de funcţii, Setări cu 2 viteze şi puls pentru control maxim

Combinaţii de accesorii şi viteze pe baza unui cod al culorilor, cuplaje şi instrumente pentru asamblare uşoară, depozit practic pentru accesorii inclus

Un vas rezistent ( Maya ia făcut proba deja), discuri din oţel pentru feliere, radere granulare şi tăiere cartofi prăjiţi, accesorii lavabile în maşină.

Am desfăcut si restul cutiilor și la fel ca în prima am găsit electrocasnice performante cu ajutorul cărora sa pot îndeplini dorințele persoanelor dragi.

La un moment dat pe când eu ma minunam de aparatura soțul meu începe sa rada și îmi spune  ca Mos Crăciun a intrat pe magazinul MarketOnline.ro și a găsit  electrocasnice profesionale și deși mai e puțin pana trebuie sa lase cadourile sub brad, s-a gândit sa treacă mai devreme pe la mine și sa lase o parte din ele.

Acum ador cand fetita mea cere mic dejun ca-n filme și soțul meu prăjituri pentru ca acum am aparatura necesara pentru a face minuni în bucatarie.

Recunosc ca fără ele făceam treaba mult mai greu, dar acum totul sa schimbat pentru ca fără ele nu as fi putut surprinde doua mutrisoare perfect identice când dorințele lor se îndeplinesc.

Fără Philips nu as fi putut îndeplini dorințele celor mai cârcotași mâncăciosi.

Acest articol participa la Superblog 2015, proba 23.

Un comentariu la „Cu Philips viata e mai ușoară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *