Draga jurnal

Azi m-a trezit mama cu noaptea în cap, nici nu știu cat era ceasul când a tras draperiile și pătură de pe mine.

Pana sa ma dezmeticesc a pus pe pat rochia cea noua și m-a tras de mâini ca sa încep sa ma pregătesc, pentru ce, nu știu, dar m-am conformat. Îți spun sincer ca a strâns asa de tare corsetul rochiei ca mi-a tăiat respirația.

Am urcat în trăsură și nu s-a oprit pana nu am ajuns la destinație. O clădire mare, frumos aranjata, am intrat înăuntru și am rămas blocata, era foarte frumos, și foarte elegant, dar cel mai tare m-au uimit fetele care luau ceaiul erau foarte frumos îmbrăcate și erau foarte elegante.

Atunci am înțeles ca acolo învățau fetele sa se poarte elegant, sa devina adevărate lady.

Dacă acum ceva timp erau scoli speciale unde fetele erau obligate sa meargă la cursuri, acum avem un loc numit Chic-Elite o platforma interactiva unde s-au reunit cei mai buni mentori care îți dau sfaturile necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai dori.

Chic-Elite-png-2

Dacă cineva m-ar întreba cum ma simt eu cel mai bine,  ce înseamă pentru mine elegant, răspunsul ar fi simplu deloc pompos și fara fraze complicate.

Dacă ar fi vorba de o întâlnire de afaceri as opta pentru o pereche de pantaloni, o cămașă și un sacou, dacă ar fi vorba de ceva casual aici clar aleg blugii sunt pentru mine cea buna varianta când vine vorba de ținută casual, si daca ar fi vorba despre o petrecere cu rochii de gala, atunci as opta pentru o rochie neagra, lunga, cu umerii acoperiți, nu ca as avea ceva împotriva rochiilor fără bretele sau cu umerii dezgoliti dar acest tip de rochie nu ma avantajează.

Recunosc ca mereu m-a atras moda, si daca ar fi sa menționez o ar fi  ELLIS o casa de modă  plin de bun gust, unde eleganta este cuvântul de baza pentru a descrie acest loc superb.

Untitled

Dacă ar fi sa iau lecții despre eleganta aici as vrea sa învăț,  pentru ca atunci când vad modelele acestei case de moda vad eleganta pura și cred ca doar aici as putea deveni exact asa cum ar trebui sa fie o adevărată doamna.

Fiecare fata are un dram de eleganta, îl primim atunci când ne naștem,  dar multe dintre noi alegem sa îl ignoram, nu il cultivam și nu îl ocrotim și cu timpul acesta devine din ce în ce mai mic practic inexistent și atunci avem nevoie de ajutor acelor oameni numiți mentori.

 Untitled

Acest articol participa la Superblog 2015, proba 12.

Un comentariu la „Draga jurnal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *