Masca de fata – Blemish Mud

Blemish Mud

Azi m-am trezit cu un singur gând în minte, relaxare. Nu îmi aduc aminte când m-am relaxat ultima dată, sau când m-am răsfăţat, şi nu vorbesc despre o prăjitură bună sau mai ştiu eu ce, refer la răsfăţ la plic – la o masca de faţă.

Când gândesc acum ceva vreme nici nu gândeam la asta, nu îmi pasă de măşti de faţă, de un machiaj bun, de o şedinţa foto care te facă te simţi sexy, dar acum s-au schimbat multe. Ador măştile de faţă, îmi place joc cu fardurile şi ador pozez.

Azi mi-am permis am puţină grijă de mine, şi am ales şi moment de răsfăţ o masca de faţă de la 7th Haven, 

este o mască antiacneică, şi deşi nu am probleme de genul acesta am profitat de această masca din plin. Spre deosebire de celelalte măşti mirosul acesteia nu este la fel de tentant, dar nu este nici deranjant.

Cum îi spune şi numele este un fel de nămol, care trebuie lăsat se usuce pe faţă. Recunosc nu sunt adeptă acestei aşteptări dar azi am stat cuminte şi am lăsat masca să acţioneze. Am aşteptat 15 minute în care am privit emisiunea preferată. Am îndepărtat masca cu apă călduţă şi mare mi-a fost surpriza când mi-am văzut tenul curat în adevăratul sens al cuvântului, foarte fin şi fără puncte negre, sau mai ştiu eu ce impurităţi.

Într-un plic veţi observă este suficient produs pentru două utilizări, şi abia aştept o folosesc şi săptămâna viitoare, pentru indicat o utilizăm o dată pe săptămâna.

Va las mai jos ceea ce conţine şi alte instrucţiuni.

Masca antiacneica

Vreau îmi cer scuze pentru modul în care arată pliculețul, dar Maya la prins înainte îl desfac și s-a jucat cu el…e greu ți ceva prin cameră când ai un mic curios prin preajmă.

2 comentarii la „Masca de fata – Blemish Mud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *