Naras Palette farduri de ochi

DSCN2608

Buna dragile mele, azi mi-am amintit de copilarie, mi-am adus aminte de tursa de farduri a mamei.

Nu stiu cate dintre voi ati dat iama in fardurile mamelor voastre, dar eu una am facut-o, si nu doar o data ci de fiecare data cand mama nu era acasa. Parca ma si vad cu rochia mamei, pantofii cu toc si toata mazgalita pe fata.

Daca tot am vorbit de farduri hai sa va povestesc despre cea mai noua achizitia a mea:  Naras farduri de ochi, am gasit-o de pe aoro.ro, nu a costat foarte mult si ma bucur ca am cumparat-o.

In primul rand a venit foarte bine ambalata, a ajuns intacta ceea ce demonstreaza ca cei de la aoro.ro sunt foarte seriosi, in al doilea rand culorile sunt superbe, foarte finute, in tonuri calde, deloc stridente.

Daca pana acum cumparam truse mici de farduri, cu maxim doua-trei nuante de data aceasta am ales una cu douazeci si opt de farduri si sunt foarte incantata de alegerea mea.

Pentru mine machiajul ochilor este foarte important mai ales ca port ochelari, inca caut modalitatea perfecta de a imi scoate in evidenta culoare acestora. Am citit multe lucruri despre asta dar fiind incepatoare inca nu stiu ce si cum.

Sa revin la paleta de farduri de ochi, culorile rezista foarte mult, nu se lipesc si nu se strag, ceea ce este un mare plus pentru mine. Culorile sunt neutre, de baza, satinate sau sidefate. Majoritatea sunt destul de pigmentate- functioneaza foarte bine si fara primer sau baza pentru pleoape

Desi nu are oglinda incorporata pentru mine nu este o problema, oricum nu am obiceiul sa car dupa mine decat un lip gloss, si pe acesta il uit uneori, si machiajul de fiecare data il fac acasa, daca totusi se intampla sa plec si sa am nevoie apelez la alte palete mai mici.

Desi nu vine cu o pensula sau aplicator nu ma deranjeaza, pur si simplu folosesc pensule, pentru ca am obiceiul sa pierd aplicatoarele…asa ca mai mult ca sigur si acesta ar fi avut acelasi destin.

Naras Pallete 2-2

Am folosit aceste farduri cu baza si fara baza pentru machiaj si nu am avut nici o surpriza, au rezistat perfect mai bine de opt ore.

Recunosc ca pana sa comand Naras farduri de ochi, singurele culori folosite erau mov si derivatele acestuia, rar foloseam alte culori…depindea foarte mult de stare de spirit, insa de cand am aceasta paleta preferitele s-au schimbat, mov-ul a ajuns pe planul doi, pe primul plan fiind culorile subtile, usor de blenduit si mai ales perfecte pentru culoarea ochilor mei.

Cu ajutorul acestei palete am inceput sa schimb modul meu de a ma machia, pur si simplu imi place sa ma joc cu nuantele acestei truse si de fiecare data raman uimita de rezultat.

Pana sa comand aceasta trusa nu am auzit de Naras dar recunosc ca ma bucur ca am achizitionat-o, pur si simplu este perfecta pentru ceea ce am eu nevoie si pentru prima data nu ma deranjeaza ca port ochelari deoarece acum ochii mei ies in evidenta fara prea mare efort.

3 comentarii la „Naras Palette farduri de ochi

  1. Super achizitia ta. In timp ce citeam articolul tau mi-am dat seama ca am si eu nevoie de o trusa de farduri. Voi lua si eu in calcul aceasta trusa. Multumim pentru info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *