O nunta ca in povesti

Îmi aduc și acum aminte de momentul în care am spus DA, a fost un moment magic și plin de romantism.Timpul a trecut și cu pași repezi ne apropiam de ziua cea mare. Am aranjat totul: rochia mea, costumul de mire, localul, muzica, meniul și multe altele.

Doua săptămâni ne despart de marele eveniment când inevitabilul s-a produs, patronul localului mă sună și îmi spune că localul a fost inundat și că trebuie să anuleze orice eveniment pana renovează sala, inclusiv nunta mea.

Mă panichez și încep să plâng, în minte aveam un singur lucru, nunta mea este distrusă.

Mi-am adunat toate puterile și am început să sun la fiecare local posibil din București, și de la fiecare primeam aceleași răspuns: ba că nu se poate asa din scurt, ba că nu încap atâția invitați, cu alte cuvinte un refuz categoric din partea fiecărui manager sau patron de local la care am sunat.

Având un buget deja stabilit, am tăiat din start de pe lista restaurant Good Old Timespur și simplu nu ma gândeam ca acest loc stilat s-ar încadra în bugetul meu.

Când am vazut ca nu am primit nici un răspuns afirmativ mi-am luat inima în dinți și am sunat la Golden Tulip Times, mi-a răspuns o doamna draguță care a ascultat ce aveam de spus, și apoi mi-a spus că pot tine nunta acolo fără nici o problema, ca deși este din scurt mă asigură ca totul va ieși perfect.

Timpul a trecut și ziua nuntii a venit, am ajuns la local și totul arata ca în povesti.

photo-1 12047172_10153708553810561_642325336665005884_n

Aranjamentul floral arata spectaculos, meniul a fost exact pe gustul fiecărui invitat în parte, parca bucătarii ne-au citit gândurile. A fost mult mai mult decât ma așteptam.

Am fost întâmpinați cu șampanie, covorul rosu era pus special pentru noi, cele mai frumoase vise deveniseră realitate.

Fiecare invitat s-a simțit perfect, fiecare în parte a avut grija să îmi spună că am ales localul perfect și ca totul este cu mult peste așteptările lor.

La sfârșitul serii am avut parte de un superb foc de artificii, a fost o surpriza minunata din partea localului, care deja știau povestea mea.

Dacă în trecut am sărit de acest local, pe viitor cu siguranță acesta va fi prima mea alegere, deoarece serviciile sunt pe măsura așteptărilor.photo

Deși am avut parte de câteva peripeții cu ajutorul Golden Tulip Times am avut parte de o nunta ca în povesti.

Acest articol participa la SuperBlog 2015, proba 13.

3 comentarii la „O nunta ca in povesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *