O tinuta chic cu doar 150 Ron

Orice femei este înnebunită după cumparaturi si reduceri, după haine și sunt absolut sigura ca majoritatea cautam haine chic la preturi ok.

Fie ca avem un salariu destul de mare, sau unul mai mic fiecare în parte dorim din când în când haine noi. Azi am făcut un experiment, am „răsfoit” diverse magazine online și am pus în cos produsele care îmi plac.

Mi-am stabilit suma fixa de 150 RON, și m-am incapatant sa nu depășesc aceasta suma, dar cu toate astea sa am o ținută completa.

Într-un singur magazin am reușit acest lucru, și anume PPT, hai sa va arat ce conține coșul meu de cumpărături și cât am cheltuit. 

Primul produs ales a fost aceasta pereche de pantaloni, ii ador, și sunt foarte chic.

BLUGI-FATA---ALBASTRU-A00022131-02-AB2_1

Preț 57.99 RON, am ales sa adaug o pereche de pantofi negri cu ținte care costa 22.99, și pentru ca niciodată nu știi cum este ziua următoare am ales și o  bluza la 11.99 RON.

PANTOFI-FATA---ALBASTRU-A00022042-02-AB2_1

Am pe lângă aceste produse și un palton, foarte drăguț și la un preț destul de bun.

GEACA-FATA---NEGRU-A00021192-01-NGR_1

Cu aceste produse alese am ajuns la suma de 147.96, pot spune sincer ca a fost cea mai grea alegere, deoarece de Black Friday, PPT face ca preturile mici sa devina și mai mici!

Am avut de ales intre o bluza și o camasa, am vrut sa aleg cămașă, dar m-am răzgândit pe ultima suta de metri, gândindu-mă la vremea de afara și ca o bluza o pot purta nu doar la anumite ocazii.

Dupa ce am răsfoit acest magazin primul lucru pe care l-am făcut, a fost sa ii las mesajul următor prietenei mele: Cumpără îmbrăcăminte si încălțăminte de calitate, la cele mai mici preturi, de pe PPT!

Dacă ar fi sa descriu în câteva cuvinte aceasta experiență ar fi simplu: PPT reprezinta stil, calitate și preturi absolut wow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *