O voce de aur Stefania Calofir

Va spuneam candva ca imi place muzica de orice gen, nu ma preferinte si prefer sa ascult muzica in functie de starea de spirit. Azi vreau sa fac cunostita cu un artist care sa facut remarcat prin prezenta scenica dar si datorita vocii de aur pe care o are.

Stefania Calofir  este un artist complet cu o paleta larga de intrepretare, o voce calda care te atrage inca de la primele acorduri, dar si care isi permite sa intrepreteze cele mai grele dar si cele mai frumoase melodii. Un artist care poate canta orice gen de muzica, de la folclor autentic pana la jazz.

.Cover-urile ei au facut deja inconjurul lumii fiind peste tot apreciata la justa ei valoare.Sotul ei, unul dintre cei mai mari organisti din tara George Calofir nu are nevoie de nici o prezentare.

Stefania Calofir canta de la cinci ani, si a calatorit in toata lume, totusi jumatatea si-a gasit-o in Romania si aici a ramas alaturi de sotul ei George Calofir.

Are un baietel, pe nume Flavius, acesta fiind si motivul pentru care nu a realizat un turnet in China, continent unde cantareata a petrecut destul de mult timp.

 Una din melodiile care mi-au placut este N-o sa

O melodie care sincer ma face sa dansez si sa cant in orice situatie, imi place voce ea dar si clipul.

Are foarte multe cover-uri, unul mai reusit ca celalat, toate punandu-i in valoare toate calitatile vocale.

Recunosc ca nu de mult am auzit de Stefania Calofir dar ma suprins prin cover-urile realizate, cantate impecabil si cu multa expresivitate.

Din punctul meu de vedere este un artist complet, care merita ascultat pentru ca pune suflet in fiecare melodie intrepretata.

Va invit sa va abonati la canalui ei de youtube, care se numeste: George and Stefania Calofir astfel veti fi mereu la curent cu ceea ce canta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *