OOTD – Casual dar chic in acelasi timp

Ador zilele de luni, nu ştiu motivul dar de multă vreme am realizat acest lucru, pentru mine luni înseamnă o zi plină de energie, în care am timp fac multe chestii, şi când eram la muncă acelaşi sentiment aveam :).

Ziua de ieri, a fost plină de evenimente plăcute, am ieşit în parc cu pitică, am profitat de vremea minunată pentru a face poze cu noul meu outfit, după ce a făcut ochi domnul fotograf am luat „căţel” „purcel” şi şifonier şi am ieşit la plimbare. Am verificat dacă aparatul este complet ( nu întâmplat plec fără card la aparat )

Am primit un colet mult aşteptat cu câteva minunăţii, promit vi-l arăt, şi bucur enorm am reuşit fac poze pentru cel de-al patrulea articol ootd, wow nu îmi vine cred. Am ales rămân în zona mea de confort şi aleg un tricou ( ador mesajul de pe el) o pereche de blugi, un cardigan şi o geacă de piele.

Deşi era destul de cald afară am luat cu mine şi geacă deoarece cardiganul are mânecă 3/4 mi-au plăcut culorile acestui cardigan, foarte vesele.

În picioare am ales o pereche de sneakersi, foarte comozi şi pe care îi ador.

Hai va arăt ce a ieşit :). nu uit menţionez geacă este puţin mai mică :(, dar ca şi model îmi place la nebunie.

Am purtat:

Cardigan: aici

Tricou: aici

Geaca : aici

Sneakersi: Mei Mei

Blugi : Random

shein01 shein02 shein03 shein04

7 comentarii la „OOTD – Casual dar chic in acelasi timp

    1. Multumesc tare mult <3, am inceput sa cred ca aparatul e prietenul meu nu dusmanul meu :), si oarecum ne intelegem mai bine. Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *