OOTD – O simpla rochie neagra

Vi sa întâmplat vreodată să susțineți sus și tare că nu vă sta bine în nu știu ce articol vestimentar?

Încep acest articol cu această întrebare tocmai pentru că eu asa am pățit :), de când  mă știu spuneam clar și tare NU ROCHIE, și când trebuia să mă îmbrac elegant pentru cine știe ce eveniment era teroare, pana găseam rochia perfectă dura ceva vreme.

Recunosc ca deși nu sunt adepta acestor articole vestimentare ador să mă uit după ele și să mă visez îmbrăcată în ele :).

Recent am cumpărat de pe shein o rochie foarte draguță, neagra, simplă, ușor de purtat și accesorizat.

Azi am scos de la naftalina cizmele cu toc, și m-am pus pe pozat :), recunosc că am noroc cu al meu fotograf care deși e critic are multa răbdare cu mine.

shein_rochie shein_rochie1 shein_rochie2

Am purtat:

Rochie – aici

Accesorii: aici (  pentru a beneficia de reducere introduceti codul SRXT10 )

Acestea fiind spuse, ce părere aveți de rochia mea :), vă place?

Pupici

12 comentarii la „OOTD – O simpla rochie neagra

  1. E draguta rochia, am si eu ceva in genul de la Zara, dar a mea are maneci scurte si fermoar pe spate…si parca vine putin mai scurta..dar oricum o asemenea rochie e o investitie buna, pt ca e super versatila

  2. Draguta rochita! Imi place sa le port…mi-ar placea sa am mult mai multe..dar nu e timpul pierdut! De multe ori, din comoditate, ajung tot la blugi sau pantaloni!
    Sfat: Incearca sa faci mai multe poze la hainute…din mai multe unghiuri…pentru a se vedea materialul si detaliile, care de la distanta nu se vad! SI inca o chestie…curaj! mergi in natura..in parc sau oriunde consideri ca se vede frumos pentru a poza!
    Pupici

    1. Asa este, nu este timpul pierdut. Voi tine cont de sfatul tău, doar ca ieri am fost în parc pentru o ținută și urma sa ma mai duc o data pentru aceasta rochita, dar dragul meu fotograf nu a mai avut chef :(, si in următoarea perioada nu îl prind acasă ca muncește :((.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *