Prajituri delicioase

Se știe deja că ador să fac prăjituri, chiar dacă al meu cuptor nu este unul performant niciodată nu ma lasă la greu când am nevoie de el.

Incă de prin liceu visez la cursuri de cofetar, destinul meu a fost scris altfel și acest lucru a ieșit din calcul, cel putin pentru moment. Cu toate ca nu sunt experta în bucătărie niciodată nu renunț. In fiecare week-end caut câte o noua rețetă de încercat, dar recunosc ca în special dulciuri, rar fac mâncare :).

Pentru ca într-o cofetărie ai nevoie de multe instrumente de ornat, decorat, multe tăvi și multe alte minunății pentru a realiza ceva pe cât de gustos pe atât de arătos, luna aceasta mi-am stabilit câteva priorități și cum se apropie ziua Mayei și a soțului meu am decis ca e timpul sa cumpăr câteva lucruri care ma vor ajuta în prăjiturit.

Am găsit un site foarte bine aprovizionat și vreau sa va arat ce mi-am cumpărat.

briose-torturi-prajituri

Comanda mea consta într-o tava de brioșe, un poș si steluțele pentru fursecuri, dar cei la Briose-Torturi-Prajituri mi-au făcut o superba surpriză și mi-au trimis și ornamentele pentru brioșe.

briose-torturi-prajituri02 briose-torturi-prajituri.4 briose-torturi-prajituri01 briose-torturi-prajituri.3

Recunosc ca brioșele sunt cele mai apreciate deșerturi la mine în familie, și de fiecare data mă ofticam că nu am tava mea, dar acum mi-am cumpărat-o și abia aștept să o pun în funcțiune.

Cu ajutorul acestei comenzi cu siguranță de sărbători meniul va include și cupcake-uri mai ales ca acum am poș și pot orna frumos prăjiturile.

De ce recomand acest site: pai este simplu, foarte prompți – am dat comanda miercuri seara ( pe la ora 21.30 ) și vineri – 06.11- am ajuns prin curier, sunt foarte drăguți pentru că nu ii deranjează dacă le pui întrebări referitor la produse și preturile sunt foarte bune.

Acum ca v-am arătat noile mele ajutoare în bucătărie va invit pe site-ul Briose-Torturi-Prajituri pentru a vedea de ce minunații au aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *